interviews

Interviews

87% leden beUnited wil geen Corona Toegangsbewijs (CTB)

Leden van Belangenorganisatie beUnited vinden dat, het omstreden Corona Toegangsbewijs (CTB), niet terug moet in de juridische gereedschapskist van het kabinet. Dit bleek uit een steekproef onder 200 zelfstandig ondernemers. 

Globalisering is de doodsteek voor het zelfstandig MKB.’

Ad Verbrugge in gesprek met Pancras Pouw, oprichter en voorzitter van Be United en bestuurslid van Coronaclaim.nl, over het coronabeleid en de heikele positie van het MKB. “Globalisering is de doodsteek voor het MKB over de hele wereld.”

Ondernemers raken hele hebben en houden kwijt 

Richard Beune praat erover met Pancras Pouw, de oprichter van Be United (www.beunited.nl), een netwerk van MKB-ondernemers waar 35.000 bedrijven bij zijn aangesloten.

Overheid miskent belangen en waarden van het MKB

Ad Verbrugge in gesprek met Pancras Pouw, oprichter en voorzitter van Be United en bestuurslid van Coronaclaim.nl, over het miskennen van belangen en waarden van het MKB.

MKB Kom in actie 

Martina Groeneveld heeft Pancras Pouw van beUnited uitgenodigd om te weten te komen wat er speelt en wat uiteindelijk een wenselijke situatie is. Want het wordt denkt ze, ook tijd dat we praten over een oplossing die vanuit de ondernemers zelf komt.

Het MKB bedreigd door grootkapitaal

Ad Verbrugge in gesprek met Ad Nederlof (VANAD Group) en Pancras Pouw (BeUnited) over de invloed van het grootkapitaal en de digitalisering op de retail.