Voorwaarden beUnited Community

beUnited, opgezet in 2013, is een gezamenlijk zakelijk netwerk van, voor en door MKB ondernemers, directeuren en managers in Nederland en is het krachtigste zakelijke netwerk van Nederland. Ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid, samenwerking, kennisuitwisselingen en verantwoord ondernemen staan daarbij centraal.

De doelgroep van beUnited is ondernemend Nederland, m.a.w. wij richten ons op het MKB, een doelgroep met in totaal meer dan 600.000 bedrijven, nationaal tot internationaal opererend in een scala van branches, met circa zeven miljoen werknemers en een totaalomzet van ruim 1000 miljard euro (2018). 

beUnited Community, is een zakelijke community van, vóór en dóór MKB ondernemers, directeuren en managers om deze te verenigen, inspireren, informeren en verbinden. Dit met als doel om de leden van de community te helpen bij het verder professionaliseren, versterken en vergroten van het eigen bedrijf en om op verantwoorde en duurzame wijze waarde te creëren.

Het is onze missie om MKB ondernemers, directeuren en managers de mogelijkheid te geven om zich te verenigen en de (zakelijke) wereld dichter bij elkaar te brengen. beUnited doet dat door middel van het faciliteren van een community platform met een breed scala aan mogelijkheden, dit onder navolgende voorwaarden beUnited Community.

Voorwaarden beUnited Community