BitterBallenBorrel sinds 2011 dé MKB meetup van beUnited

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

Deel uitmaken van netwerken, elkaar, in een informele sfeer, face to face te ontmoeten en te spreken, is van groot belang voor MKB ondernemers.

BitterBallenBorrel® – sinds 2011 dé MKB meetup van Nederland – organiseert jaarlijks meer dan 400 zakelijke netwerkbijeenkomsten op B2B locaties.

BitterBallenBorrel biedt de MKB ondernemers, directieleden en managers de mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. Ondernemerschap staat daarbij centraal.

Gratis toegang

Bij een BitterBallenBorrel zijn het programma, de organisatie, de begeleiding en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër gratis. Ook de parkeerplekken zijn bij de meeste locaties gratis. 

Reserveren verplicht

Reserveren is bij BitterBallenBorrel verplicht en kan enkel via de eventpagina op de website. Bij reservering betaal je de aangegeven all-in voucher prijs voor de dranken en het natafelen.

Organisatie

De operationele organisatie van een lokale BitterBallenBorrel is in handen van twee of meer Ambassadeurs (lokale/regionale ondernemers) binnen het beUnited Team. Dit Team organiseert, in samenwerking met de Locatie Partner, de lokale BitterBallenBorrel, draagt zorg voor een geslaagd zakelijke meetup, is het aanspreekpunt én de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en beUnited.

Aanmelden

Maandelijks maken meer dan 2000 MKB ondernemers, directeuren en managers, gebruik van de mogelijkheid om tijdens BitterBallenBorrel te netwerken, contacten te leggen, onderhouden & versterken en kennis op te doen.

Wilt je ook netwerken, discussiëren, ondernemen of meedenken, kijk in de agenda waar & wanneer er een BitterBallenBorrel in de buurt is

Partnership

beUnited is een moderne proactieve community met (veelal) vrijwillig participerende ondernemers & partners.

De kern van een Partnership met beUnited is dat er betekenisvolle relaties en partnerships worden aangegaan, ontwikkeld en onderhouden om meer kansen te kunnen pakken.

Ben je geïnteresseerd om als locatiepartner, Ambassadeur of Spreker onze Partner te worden, neem dan contact met ons op

Contactformulier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on xing
Share on whatsapp
Share on email
Share on print