Conflicten oplossen! Hilde Kroon voor beUnited University ZZP MKB Nederland

Conflicten Oplossen! – Hilde Kroon

1-2-3 Opgelost!

We lopen er allemaal tegen aan! Er is geen ontkomen aan. Meningsverschillen, misverstanden en (innerlijke) conflicten. Het kunnen voorkomen en snel oplossen daarvan én nieuwe ideeën genereren, dat is een basisvaardigheid, die als je een succesvolle ondernemer wilt zijn, onmisbaar is!

In deze training leer je de manier waarop je in elke situatie de win-win kunt bereiken. Zo word je vaardiger in conflicten voorkomen en oplossen, maar ook in netwerken, acquisitie en onderhandelen. Je leert geen trucje toe te passen, maar oprecht begrip van jezelf en de wereld om je heen, door een eenvoudig, constructief 3-stappenplan, dat je in élke situatie vooruit helpt.

Herken je:

  • dat meningsverschillen, misverstanden en (innerlijke) conflicten dagelijkse kost zijn voor iedereen;
  • dat ze tijd, geld en energie kosten;
  • en leiden tot financiële risico’s en imago-verlies.

Dit programma is voor jou als je:

  • je meningsverschillen en misverstanden niet uit de weg wilt gaan
  • je deze wilt oplossen met win-win voor iedereen
  • je vrij wilt zijn om alles te kunnen zeggen
  • je impact wilt hebben en gehoord, gezien en gewaardeerd wilt worden
  • je wilt kunnen onderhandelen voorbij het compromis
Resultaat beUnited ZZP MKB Nederland

Resultaat

Zakelijk contacten, klanten en collega’s, gaan je horen, zien en waarderen. Ze voelen zich door jou begrepen, gaan graag met je om, verwijzen naar je door en komen bij je terug vanwege de band die je opbouwt en de win-win-ervaring die ze bij en met jou hebben.

Leerdoelen beUnited ZZP MKB Nederland

Leerdoelen

• Goede gesprekken kunnen voeren
• (Verborgen) weerstand herkennen en oplossen
• Een doorbraak kunnen bereiken in lastige situaties
• De onderliggende belangen en verlangens herkennen en gebruiken 
 Creatieve ideeën en oplossingen bedenken. 

Programma beUnited ZZP MKB Nederland

Programma

Je leert een eenvoudig en zeer effectief 1-2-3 stappen plan om in elke situatie win-win te bereiken.
Je leert de betekenis, valkuilen en krachten van verschillende bewustzijns-niveaus, zoekers en vinders, leiders en uitvoerders en hoe je de onderliggende belangen boven tafel krijgt.

Vorm en doorlooptijd

In deze training wisselen theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen elkaar af. In totaal bevat deze online training 10 modules van 10 video’s en twee bonusvideo’s, met ruim 5 uur aan kijk- & luistermateriaal en een werkboek voor het nalezen van de theorie en het uitwerken van de oefeningen.

Wie is Hilde Kroon?

Hilde Kroon is mediator en jurist, met meer dan 20-jaar ervaring in het notariaat in Nederland en België. Als kind stond ze er al vaak ‘tussen’, proberen te bemiddelen, met wisselend succes. Eerst vooral conflict vermijdend, daarna conflicten veroorzakend. Toen besloot ze dat ze ‘niet meer met haar mond vol tanden’ wilde staan en verdiepte ze zich in alles wat met conflictoplossing en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Zo werd ze in de loop van de tijd ‘Conflicten Meester’.

Hilde helpt ondernemers in zakelijke en privé conflicten en traint andere conflictoplossers (mediators, advocaten, rechters, psychologen etc.) in de interventies voortvloeiend uit het Evolutie Systeem. Haar drie boeken liggen bij de uitgever. De eerste boek, over medewerkers managen en mediation op de werkvloer, verschijnt op 8 november 2020! ‘Scheiden is Leiden’ en ‘Netelige Kwesties’ volgen later.