E-mail marketing - Bart van den Belt voor beunited University ZZP MKB Nederland

E-mail Marketing – Bart van den Belt

Wil je leren hoe je e-mail marketing doeltreffend inzet? Volg de training E-mail Marketing en ontdek hoe je jouw doelgroep direct kan bereiken en overhalen.

E-mail marketing is een krachtig middel om te groeien met je bedrijf! In deze online training leer je exact hoe je de psychologie, de strategie én de tactiek van e-mail marketing toepast die zorgt voor meer leads en ambassadeurschap van je klanten.

Training los te volgen of als onderdeel van de Blended Serie

Herken je dit?

Je hebt misschien wel een adressenlijst vol met e-mailadressen, je weet wat je wil vertellen en wil aan de slag met e-mail marketing. Maar waar moet je beginnen? Hoe zorg je er voor dat je meer bezoekers naar je website trekt, meer producten of diensten verkoopt en een hogere klanttevredenheid bereikt? 

Resultaat beUnited ZZP MKB Nederland

Resultaat

Minder stress met e-mailmarketing.

Je hebt je e-mailmarketingstrategie bepaald.

Vanaf nu bereik je met e-mail marketing jouw doelgroep direct en weet je dat het om een zeer krachtig marketingtool gaat, waarmee je daadwerkelijk jouw omzet verhoogt.

Jouw klanten zijn nu jouw ambassadeurs.

Leerdoelen beUnited ZZP MKB Nederland

Leerdoelen

Deze training leert je hoe je succesvolle campagnes op kunt zetten om jouw doelgroep te benaderen èn hoe je nieuwe klanten kunt werven. Met deze training kun je er bestaande klanten mee overtuigen jouw product te kopen en je leer je dat het een prachtige manier is om aan relatiebeheer te doen. Ook krijg je ook meer informatie over handzame software die dit hele proces kan ondersteunen en leer je jouw digitale post met mate te verspreiden.

Programma beUnited ZZP MKB Nederland

Programma

E-mail marketing Basics

  • De basis van succesvolle e-mail marketing
  • Emailadressen: het goud van je e-mail marketing
  • Je opt-ins inrichten
  • Je e-maillijst laten groeien

Psychologie en strategie

  • Drie successtrategieën voor je mailinglijst
  • Commitment en vertrouwen opbouwen
  • Klanten krijgen: de kennismaking sequence
  • Herhaal aankopen: de ambassadeur sequence
  • Werken met frameworks

Training los te volgen of als onderdeel van de Blended Serie

Wie is Bart van den Belt?

Bart is 13 jaar getrouwd met Sanne. Hij is eigenaar van twee bedrijven en oprichter van Zakelijk Succes Academie. Daarnaast is hij auteur van diverse boeken over persoonlijk en zakelijk leiderschap.

In de afgelopen 15 jaar heeft Bart het voorrecht gehad om verschillende bedrijven en concepten te mogen ontwikkelen en verkopen. Met een succesvolle carrière als entertainer is hij in 2006 gestart met zijn eigen artiestenbureau Multitainment BV. Binnen korte tijd zette hij meer dan 20 websites op en verzorgde o.a. via ArtiestBoeken.nl jaarlijks zo’n 400 boekingen binnen de artiestenbranche.

Vanaf 2010 heeft hij voor meer dan 250 organisaties mogen werken als spreker, trainer en business consultant.