Effectief Communiceren - Milan Somers voor beUnited University ZZP MKB Nederland

Effectief Communiceren – Milan Somers

Deze training leert je alle aspecten om een goede communicator te zijn te zijn, in welke situatie je ook bent. Na deze online training besef je dat het niet alleen gaat over de communicatietechniek maar vooral ook over de communicator zelf. Want wil je daadwerkelijk een verandering in je communicatie dan begin je met naar jezelf te kijken. Jouw communicatie wordt hierdoor krachtiger, effectiever en veel menselijker.

Herken je dat:

  • Het soms lastig is om eenduidig en goed begrepen te worden!
  • Een misverstand tot financiële  risico’s kan leiden!
  • Duidelijke communicatie essentieel is voor en de kern is van je business!
  • Een goede band met klanten, leveranciers en collega’s jou en je bedrijf laat groeien!
  • Inzicht in effect communiceren je doet groeien!

Dit programma is voor jou als:

Je impact wilt hebben op andere mensen en ze beter wil begrijpen. Je de onzichtbare processen die invloed hebben op het resultaat van de communicatie wilt herkennen en deze zichtbaar maken en hierdoor meer grip op de communicatie wilt krijgen. Je het belangrijk vindt dat je communicatie krachtiger, effectiever en voornamelijk menselijker is.
Je door het aangaan van de verbinding van mens tot mens je je communicatie wilt verdiepen om de mens achter de communicatie te leren kennen.
Je in deze online training meer wilt leren over de werking van communicatie en hoe je je communicatie effectiever kunt inzetten tijdens gesprekken, vergaderingen, presentaties en het begeleiden van mensen.

Resultaat beUnited ZZP MKB Nederland

Resultaat

Klanten, collega’s, toeleveranciers en andere zakelijk contacten gaan je veel beter begrijpen, je vertrouwen en met je verbinden. Ze gaan je zien als iemand die makkelijk de leiding neemt in het gesprek en die de omgang in goede banen leidt. Ze voelen zich door jouw begrepen en gaan graag met je om.

Leerdoelen beUnited ZZP MKB Nederland

Leerdoelen

Deze training toont en leert je hoe een krachtige, heldere en verbonden communicator te zijn met impact, die de leiding kan nemen op elk moment, begrepen wordt, een sterke verbinding met anderen opbouwt, die misverstanden voorkomt en veel vertrouwen in mensen opwekt.

Programma beUnited ZZP MKB Nederland

Programma

Je leert cruciale eigenschappen van en stappen in communicatie.
De betekenis van gedrag, hulpbronnen en de kracht van non-verbale communicatie, de kwaliteiten, ervaringswereld en gedragspatronen te herkennen en te gebruiken.
Je krijgt inzicht in rapport opbouwen, motivatie en leiderschapsrollen.

Vorm en doorlooptijd

In deze training wisselen theorie, oefeningen en geleide meditaties elkaar af. In totaal bevat deze online training 14 lessen met 27 video’s en meer dan 6,5 uur aan kijk- en luistermateriaal.

Training los te volgen of als onderdeel van de Blended Serie

Wie is Milan Somers?

Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet Milan Somers mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied. Hij weet ongekende resultaten te behalen met intensieve persoonlijke en mental- coachingsprogramma’s of zinderende seminars waarbij hij grote groepen mensen stimuleert en motiveert en opzweept naar ongekende prestaties!

Milan is keynote spreker, trainer, mental coach in de sport, personal en businescoach. Hij werkt internationaal met leiders op het gebied van business, politiek, topsport en met maatschappelijk leiders.