Het zit erop ;-)

Proficiat met het afronden van ‘Schrijf aanSPREKENDE teksten in minder tijd’. Bekend is dat maar een fractie van de deelnemers een online traject helemaal afmaakt. Alleen al daarom: chapeau 🙂

Ik ben reuze benieuwd wat de training je heeft opgeleverd. Dus ik zou heel blij zijn als je 5 minuten de tijd neemt om de feedback in te vullen.

Ik ga ervan uit dat je al tijdens de training begonnen bent met implementeren. Dus dat je:

  • je schrijfstijl aan het ontwikkelen bent;
  • jezelf steeds meer terughoort in je teksten;
  • merkt dat schrijven minder tijd en moeite kost;
  • ziet dat de interactie met je lezers toeneemt;
  • ideeën hebt hoe je je marketing efficiënter kan aanpakken.

Tja, en wat nu? Allereerst: doorgaan met schrijven, doorgaan met oefenen, zodat je je copywriting vaardigheden steeds verder ontwikkelt. Want dat levert je meer klanten en meer omzet op.

Hieronder op een rijtje wat ik voor je kan doen als je vastloopt, wat extra hulp kan gebruiken of een keer met me wilt sparren.

Wil je 1-op-1 met mij sparren?

Boek een Sessie met Jessieeen uur 1-op-1 coaching waarin je al je vragen aan mij kan stellen. Ik kan je in die sessie bijvoorbeeld feedback geven op je teksten. Of we kunnen het hebben over anekdotes die je kan delen… of waar je ook maar hulp bij nodig hebt.

Een Sessie met Jessie van 60 minuten kost normaal gesproken €89. Als deelnemer aan deze training betaal je met kortingscode sessie15 maar €74.

We spreken elkaar via Zoom (een soort Skype, maar stabieler). Boek nu en ontvang binnen 48 uur een aantal mogelijke data en tijden in de komende week. Geef bij je bestelling in het veld ‘Bestelnotitie’ aan of je voorkeur hebt voor een datum of tijd.

Een strippenkaart

Ben je wel uit de startblokken maar wil je vaker feedback op teksten, of wil je in een wat hoger tempo je strategie uitzetten voor blog of social media? Of kan je wel wat ideeën gebruiken voor content recycling? Dan kan je een strippenkaart aanschaffen voor 3 of 5 uur hulp.

Mail me via jessie@businessblogschool.nl als je meer over deze optie wil weten.

Denken op papier: live groepsprogramma

In maart / april 2021 gaat de volgende editie van ‘Denken op Papier’ van start. Dat is een groepstraject met 12 wekelijkse sessies van 2 uur (online). Ik ga met de groep een halfuur dieper in op een bepaald thema. Daarna werkt iedereen aan zijn eigen content met mij standby om alle vragen te beantwoorden.

Voorafgaand aan het groepstraject kijk ik met iedereen in een 1,5 uur durende 1-op-1 kickoff sessie waar iemand staat, en wat de persoonlijke doelen van het traject worden.

Ook krijgen deelnemers 4x persoonlijke feedback op hun teksten.

Deelnemers van Denken op Papier zien het programma als een mooie aanvulling op ‘AanSPREKENDE teksten in minder tijd’. Ze merken dat:

  • de energie van de groep ze vleugels geeft;
  • het helpt om ervaringen met anderen uit te wisselen;
  • ze met mijn feedback flinke stappen zetten;
  • ze bij een motivatiedip snel weer ‘on track’ komen;
  • ze na 12 weken verder kunnen (een deelnemers omschreef het als ‘verder kunnen zonder zijwieltjes’).

Heb je interesse? Boek dan een matchgesprek via jessie@businessblogschool.nl.

Q&A’s

Bij ‘Schrijf aanSPREKENDE teksten in minder tijd’ hoort 3x toegang tot de live Q&A met mijDe data staan in de introductie en je ontvangt steeds een reminder per mail, samen met de link. Let op: er komt geen replay.

Ik wens je nog veel schrijfplezier!

Handtekening-Veel-groeten-Jessie