Hoe je aanSPREKENDE teksten schrijft in minder tijd - Jessie van Loon - voor beunited University ZZP MKB Nederland

Hoe je aanSPREKENDE teksten schrijft in minder tijd – Jessie van Loon

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
360 euro
Begin
Deze cursus is momenteel gesloten

Over Jessie

Als ze een foto van zichzelf laat zien, moet ze altijd even uitleggen waarom ze op bed ligt. Heel kort: Ze heeft een aandoening aan haar zenuwstelsel. Daardoor komen prikkels vanuit haar hersenen niet aan bij de spieren. Sinds 1999 kan ze niet meer zitten, staan of lopen, en noodgedwongen runt ze haar business voor 95% handsfree.

Schrijf moeiteloos aansprekende teksten in minder tijd

Meer omzet met idioot eenvoudige schrijftechnieken die klanten overtuigen

De meeste ondernemers vertellen graag over hun bedrijf. Ze beantwoorden met liefde al je vragen, en delen zo hun kennis en visie. Je krijgt ze vaak alleen met een bitterbal stil…
Geldt dat ook voor jou? Dan zit er een schrijver in jou. Ook als het je nu niet lukt om je boodschap op een pakkende manier op papier te krijgen.

In deze training ontwikkel je je unieke schrijfstijl. En daar trek je niet alleen méér klanten mee, maar ook nog eens de klanten die écht bij jou en je bedrijf passen. Je leert 7 eenvoudige schrijftechnieken die je op al je teksten kan toepassen. Van een slimme homepage waardoor bezoekers niet direct wegklikken tot een aantrekkelijke social media post die veel interactie uitlokt. En van een waardevolle blog die hoog scoort in Google tot een overtuigende e‑mail die meteen omzet oplevert en die door jouw pakkende onderwerpregel 2 keer zo vaak wordt geopend.

Jessie van Loon heeft sinds 2002 een eigen tekstbureau en richtte in 2017 Business Blog School op. Ze kan niet zitten, staan of lopen, en ook haar handfunctie is beperkt. Ze runt haar bedrijf 100% vanuit bed, 95% handsfree.

Deze Online-training los te volgen of als onderdeel van de Blended Serie

Herken je dit:

 • Je vertelt graag over je bedrijf en over je vak, maar je klapt dicht zodra je je tekstverwerker opent;
 • Je ziet dat veel van jouw ideale klanten bij de concurrent instappen, terwijl de kwaliteit van jouw diensten en producten zeker zo goed is;
 • Je voelt je online een beetje een grijze muis, omdat je website weinig bezoekers trekt en je ook op social media niet echt zichtbaar bent;
 • Je merkt dat je teksten niet in de categorie ‘lekker leesbaar’ vallen;
 • Schrijven kost veel tijd, waardoor je marketing onderaan je to-do-lijst bungelt.
 • Wil opvallen in jouw vakgebied, zonder een zie-mij-nou roeptoeter te worden;
 • Ideale klanten wil aantrekken in plaats van ze met moeite binnen te harken;
 • Echt waardevolle content wil delen, zodat je expertstatus groeit;
 • Een band met je potentiële klanten wil opbouwen voor meer vertrouwen in jou en je product of dienst, zodat ze sneller kopen en klant blijven;
 • Hoger in Google wil komen, zodat je ideale klant je kan vinden;
  Handige templates wil voor je marketing, zodat sales een inkoppertje wordt;
 • Vanuit ontspanning vlotte teksten wil schrijven, zonder dat het veel tijd kost.

Resultaat beUnited university MKB Nederland

Je onderscheidt je door je unieke schrijfstijl. Je krijgt meer JA’s op je vlot geschreven teksten van klanten die écht bij jou en je bedrijf passen. Je hebt een overvloed aan marketingmateriaal dat je constant kan inzetten. Je deelt niet langer hapsnap content, maar hebt een duidelijke strategie voor een continue klantenstroom online. 

Resultaat beUnited university MKB Nederland

Je leert hoe je op jouw manier de juiste mensen kan aanspreken. Je leert spreektaal schrijven, waardoor schrijven direct minder tijd en moeite kost. Die lekker leesbare teksten maken mensen nieuwsgierig naar wat je te bieden hebt. Je leert je teksten beter vindbaar maken voor Google. Plus, je leert hoe je je content slim kan hergebruiken. 

Programma beUnited University MKB Nederland

Het programma bestaat uit 10 modules. Bij elke module horen meerdere korte video’s met heldere uitleg en aansprekende voorbeelden. Je krijgt handige templates. Die zetten je direct in de actiestand zodat je écht gaat implementeren. Je krijgt op een aantal momenten de kans om een tekst in te sturen voor persoonlijke feedback.

Als je toegang hebt tot deze training, kun je onder aan de pagina de modules starten.

Doorloop deze training in je eigen tempo. Aantekeningen maken draagt bij aan beter onthouden en de structuur doorgronden.

Pas het geleerde zo snel mogelijk toe om het je eigen te maken.

Klik op voltooid als je de module grondig heb doorgenomen.

Zo hou je overzicht welke materie je jezelf eigen hebt gemaakt.

Deze Online-training los te volgen of als onderdeel van de Blended Serie

Intro AANSPREKENDE teksten

Wie is Jessie van Loon?

Jessie van Loon noemt zichzelf een mazzelkont die van schrijven houdt en er haar beroep van heeft kunnen maken!

Sinds 1999 kan ze niet meer zitten, staan of lopen, en noodgedwongen runt ze haar business voor 95% handsfree.

Van huis uit is ze freelance journalist; tegenwoordig zet ze haar kennis over tekstschrijven in om ondernemers als jij te helpen om de stap naar zakelijk bloggen te zetten.

Sinds 2002 heeft ze een eigen tekstbureau, Tekstraket. Toen zakelijk bloggen ‘in de mode’ kwam, vroegen klanten haar als ghostblogger.

Begin 2016 besloot ze dat ze haar kennis wilde gaan delen. Met ondernemers die zelf willen bloggen maar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dus ook met jou!

Training Inhoud

Uitklappen