Schaalbaar Online Verkopen - Dennis van Leeuwen voor beUnited University ZZP MKB Nederland

Schaalbaar Online Verkopen – Dennis van Leeuwen

Hoe verkoop je jouw kennis online?

Verkoop jouw kennis online en heb direct meer inkomsten, grotere marges en ben schaalbaar zonder je uren voor geld in te ruilen.

Verkoop binnen 30 dagen jouw (eerste) online programma.

Herken je dit?

 • Jij bent op zoek naar een schaalbaar verdienmodel. Je werkt op dit moment uurtje factuurtje en hebt een glazen plafond voor je inkomsten. Ook jij hebt maar 24 uur in een dag zitten en kunt jezelf niet klonen.
 • Jij zit gevangen in de handboeien van klanten. Je hebt deadlines en je omzet is afhankelijk van de energie die jij er elke dag in stopt. Hierdoor heb je geen vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. 
 • Jij hebt al langere tijd een idee voor een online programma in je hoofd, maar jij bent op zoek naar slimme manieren om dit zo effectief mogelijk te maken en te promoten. 
 • Jij bent (te) druk. Je hebt het gevoel dat het opnemen van een online programma veel tijd kost. Tijd die je op dit moment niet beschikbaar hebt.
 • Jouw computer loopt al vast als je er naar kijkt. Hoe kan ik hemelsnaam eenvoudig een online programma opnemen?
 • Jij ziet de potentie, maar je weet niet goed welke kennis jij het beste kunt verkopen en jij vindt het een uitdaging om het beste beste onderwerp voor jouw online programma te bepalen. 

Training los te volgen of als onderdeel van de Blended Serie

Dit programma is voor jou als:

Jij op zoek bent naar de snelste manier om je kennis met online programma’s om te zetten in geld. Online programma’s hebben enorme marges. Tenminste als je ze op de juiste manier verkoopt (dit is exact wat ik je ga vertellen).

 

Jij hebt in 30 dagen tijd je eerste online programma verkocht. Sommige ondernemers zullen er veel meer gaan verkopen. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw inzet. 

Resultaat beUnited ZZP MKB Nederland

Resultaat

 • ✅ Hoe jij een schaalbare online programma maakt. Een valkuil van veel ondernemers is onderdelen toevoegen die te veel tijd kosten. Deze wil jij skippen. 


  ✅ Hoe jij stapsgewijs volledig kunt overstappen naar het verkopen van online programma’s. Tenminste, als je dit 100% wilt. De stap heb ik 5 jaar geleden ook zelf gemaakt. Een combinatie is ook mogelijk. 


  ✅ Hoe jij jouw complete online training kunt automatiseren. Ik ga je letterlijk een kijkje in de keuken geven hoe ik mijn online programma’s inricht. Je krijgt zelfs de scripts van mijn klantenservice als er toch een vraagje langs de automatiseringen glipt. 


  ✅ Hoe je jouw online programma neerzet zodat klanten zo hongerig zijn dat ze alle programma’s van je willen kopen. Je gaat leren waarom vervolg verkopen essentieel zijn in een online strategie.


  ✅ Hoe jij een online training kunt opnemen zonder dure apparatuur. Ik ga je laten zien hoe je snel kunt schakelen met de spullen die je al hebt. Een mobiele telefoon en een laptop.

Leerdoelen beUnited ZZP MKB Nederland

Leerdoelen

  • ✅ Waarom het extreem belangrijk is om in te spelen op de 3 type deelnemers van een online training. Doe je dit niet dan is de kans op ontevreden klanten groot.

    

   ✅ Hoe jij een onweerstaanbaar aanbod maakt waardoor jouw online programma verkoopt als zoete broodjes. Met alleen dit onderdeel verdien je dit programma al terug. 

    

   ✅ Wat het effect van de prijs op een training is. Elke prijs trekt een andere koper aan. Elke prijs heeft een ander doel. Jij verkoopt toch ook het liefst zoveel mogelijk online programma’s? 

    

   ✅ Hoe je ambassadeurs krijgt voor jouw online programma. Deelnemers die je product aan andere aanbevelen. Dit is een sneeuwbal effect. Hoe meer verkopen, hoe meer ambassadeurs, hoe meer succesverhalen, hoe meer aanbevelingen.

Programma beUnited ZZP MKB Nederland

Programma

 • ✅ Met de content in dit online programma ga jij leren hoe je een online programma maakt, opneemt en verkoopt op de meest effectiefste manier zonder extra investeringen. 

   

  ✅ De Online Programma Checklist. Je ontvangt de tools en resources die je kunt gebruiken om online programma’s te verkopen.

   

  ✅ De 9 word e-mail. Met deze mail kun jij in 5 minuten checken of er animo is voor jouw online training. De vorige keer dat ik de 9 word e-mail verstuurde kreeg ik 321 reacties van ondernemers die interesse hadden in mijn programma. 

   

   ✅ Met welke techniek jij ervoor kunt zorgen dat het opnemen van een online programma een eitje is. Zelfs als jij niet voor de camera wilt staan. Deze heb ik vorige maand nog gebruikt en ik heb hiermee in 4 uur tijd een complete online training opgenomen en voor vier maanden aan nieuwe content klaar staan. Dit geeft je direct vrijheid.   

   

  ✅ 5 technieken om jouw online programma te verkopen.

Wie is Dennis van Leeuwen?

Dennis van Leeuwen. Eigenaar van Studio Maestro en het Marketing Powerhouse. 

Afgelopen jaren heeft hij honderden ondernemers geholpen om structureel klanten te krijgen via het internet. Vijf jaar geleden werkte hij met een team van 5 man 70 uur per week à 45 euro per uur. 

Vervolgens is hij zijn kennis gaan verkopen en heeft hierdoor direct meer inkomsten, grotere marges en is schaalbaar zonder uren voor geld in te ruilen.

Door deze shift heeft hij zijn bedrijf totaal omgeturnd. Geen uren meer voor klanten, maar een prettige werkweek waarin hij tijd besteed aan zijn bedrijf. Zodat kan hij meer ondernemers helpen om hun bedrijf te laten groeien.