beUnited Almere

beUnited Meetup Almere

Datum/Tijd
Datum 04-07-2024
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming/bedrijf. beUnited organiseert daarom, sinds 2011, meer dan 400 beUnited Experiences per jaar om zelfstandig ondernemers de mogelijkheid te bieden om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden.

beUnited Meetup Almere

beUnited Meetup Almere is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit. Iedere  nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. beUnited Meetup Almere wordt georganiseerd voor en door een Team zelfstandig ondernemers uit Almere. Dit beUnited Team organiseert, in samenwerking met de Experience Partner, beUnited Meetup Almere en draagt zorg voor een geslaagd zakelijke event, is het aanspreekpunt én de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en beUnited.

Programma beUnited Meetup Almere

Het beUnited Meetup Almere programma is er dan ook op gericht om de deelnemers op iedere locatie zo optimaal mogelijk met elkaar te laten netwerken met minimale (centrale) verstoringen c.q. onderbrekingen.

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch
20.15 – 21.45 uur Start natafelen

NB
De investering voor de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing, pitch en 1 consumptie bij beUnited Meetup Almere bedraagt voor;

    • beUnited Members 0,00 euro excl BTW
    • Introducees              9,95 euro excl BTW

Lezing

Reserveren

Bij beUnited Meetup Almere is reserveren daarom de enige verplichting. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail. De toegezonden reserveringsbevestiging is tevens het betaalbewijs voor de desbetreffende beUnited Meetup Almere.

Non-Refund Policy
Voor betalingen bij/aan/voor beUnited Meetup Almere geldt een non-refund policy, m.a.w. indien je (gedeeltelijk) niet deelneemt zal er geen terugbetalingen van de reeds door jou betaalde investering plaatsvinden.

Annulering door beUnited
Indien er 24 uur voordat beUnited Meetup Almere plaats zal vinden, te weinig reserveringen zijn, kan beUnited besluiten beUnited Meetup Almere te annuleren, dit wordt dan schriftelijk aan de deelnemers medegedeeld. Terugbetaling van de reeds via Mollie betaalde investering vindt dan, binnen 48 uur plaats, via Mollie.

0 Deelnemers


Reserveringen


Soort ticket Prijs Plaatsen
Reservering deelname Meetup Almere €9,99
Reservering deelname Natafelen Meetup Almere €9,99Geef een reactie