Meetup Almere de koek is op 05 oktober 2023

Meetup Almere | De koek is op!

Datum/Tijd
Datum 05-10-2023
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming/bedrijf. beUnited organiseert daarom, sinds 2011, meer dan 400 beUnited Experiences per jaar om zelfstandig ondernemers de mogelijkheid te bieden om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. 

Programma 

beUnited Meetup Almere is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit met een programma dat er is gericht om de deelnemers op iedere locatie zo optimaal mogelijk met elkaar te laten netwerken met minimale (centrale) verstoringen c.q. onderbrekingen.

 • 1700 uur opening
 • 1800 uur De koek is op
 • 1900 uur natafelen
 • 2000 uur afsluiting

beUnited Meetup Almere wordt georganiseerd voor en door een Team zelfstandig ondernemers uit Almere. Dit beUnited Team draagt zorg voor een geslaagde zakelijke Experience én de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en beUnited.

De Koek is op

Stichting Coronaclaim MKB eist van de overheid accountability en rechtvaardigheid voor de schade als gevolg van door de overheid opgelegde coronamaatregelen. Door verplichte sluitingen, beperkte openstellingen en een markt die als gevolg van de coronamaatregelen onvoorspelbare verschuivingen heeft doorgemaakt, hebben ondernemers grote schade geleden. De koek is op, teveel ondernemers worden nog dagelijks geconfronteerd met de negatieve gevolgen. 

Oproep

Stichting Coronaclaim MKB stelt dat elke MKB- en Zzp- ondernemer in meer of mindere mate schade heeft opgelopen en gaat juridische procedures starten om tot een eerlijke verdeling van de schade te komen. De stichting roept MKB- en Zzp-ondernemers massaal op een kosteloze schademelding te doen als gevolg het niet nakomen van beloften door toenmalig VWS-minister Hugo de Jonge en premier Mark Rutte bij het afkondigden van de coronamaatregelen. 

Wil je weten of en op welke manier we samen deze juridische procedures kunnen starten, meld je dan aan en kom naar meetup Almere.

beUnited Stichting Coronaclaim MKB wil sanering €20 miljard belastingschuld

Samen werken

beUnited staat voor samen werken aan een mensgerichte samenleving, samen werken aan rechtvaardigheid, samen werken aan onafhankelijkheid, groei van zelfstandig ondernemerschap, samen werken aan deskundigheid, kennis & kunde, samen werken aan een profijtelijk resultaat en last but not least samen werken in zelfstandigheid.

Sluit je bij ons aan

Ben je zelfstandig ondernemer zorg dan samen met ons dat de stem van zelfstandig ondernemers gehoord zal worden, help ons om zelfstandig  ondernemers nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en de zelfstandig ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen en sluit je bij ons aan als  Member, 
Locatie Partner of Landelijk Partner.

Reserveren

De investering voor de toegang, netwerken, programma, organisatie en 1 consumptie & 1 meetup  menu (Friet, Hamburger (vlees of vega) en salade bedraagt €14,99 p/p. Bij beUnited Meetup Almere is reserveren daarom  verplicht. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail. De toegezonden reserveringsbevestiging is tevens het betaalbewijs. (spontaan binnenlopende deelnemers kunnen de investering bij de ontvangstbalie voldoen)

non-refund policy
Voor betalingen bij/aan/voor beUnited Meetup Almere geldt een non-refund policy, m.a.w. indien je (gedeeltelijk) niet deelneemt zal er geen terugbetalingen van de reeds door jou betaalde investering plaatsvinden.

Annulering door beUnited
Indien er 24 uur voordat beUnited Meetup Almere plaats zal vinden, te weinig reserveringen zijn, kan beUnited besluiten beUnited Meetup Almere te annuleren, dit wordt dan schriftelijk aan de deelnemers medegedeeld. Terugbetaling van de reeds via Mollie betaalde investering vindt dan, binnen 48 uur plaats, via Mollie.

10 Deelnemers

 • Rients Hofstra
 • Evert Doornhof
 • Karin Arents
 • Ilse Van hooff
 • Arnoud Kroeze
 • Leen Hogenes
 • Laura Diel

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie