beUnited Pool Biljart Experience in The Pocket Katwijk

Experience | Poolbiljart in The Pocket

Datum/Tijd
Datum 31-10-2023
Tijd 17:00 - 21:00
Adres
Badstraat 38,
2225 BM Katwijk

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming/bedrijf. beUnited organiseert daarom, sinds 2011, meer dan 400 beUnited Experiences per jaar om zelfstandig ondernemers de mogelijkheid te bieden om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden.

Poolbiljart in The Pocket

Pool (ook bekend als poolbiljart) is een van oorsprong Amerikaans spel dat gespeeld wordt op een pooltafel. Pool wordt gespeeld op een pooltafel, waar in elke hoek en in het midden van de lange zijden een gat (pocket) zit. De ballen moeten in de pockets worden geschoten, zoals ook bij snooker het geval is.

beUnited Pool Biljart Experience in The Pocket Katwijk 2

Programma 31 oktober

16.30 – 17.00 uur inloop

17.00 – 17.30 uur Uitleg spelregels en indeling tafels

17.30 – 20.30 uur Pool Biljart wedstrijd

20.30 – 21.00 uur Korte Lezing De koek is op

2100 uur Afsluiting

beUnited Experience | Poolbiljart in The Pocket is een actieve netwerkactiviteit met een zakelijk inspirerende korte lezing. Deze beUnited Experience wordt georganiseerd voor en door zelfstandig mkb & zzp ondernemers uit Duin- en Bollenstreek e.o. The Pocket heeft 15 Brunswick Gold Crown III pooltafels waarop gespeeld kan worden, er kunnen dus maximaal maar 60 deelnemers meedoen.

De Koek is op

Stichting Coronaclaim MKB eist van de overheid accountability en rechtvaardigheid voor de schade als gevolg van door de overheid opgelegde coronamaatregelen. Door verplichte sluitingen, beperkte openstellingen en een markt die als gevolg van de coronamaatregelen onvoorspelbare verschuivingen heeft doorgemaakt, hebben ondernemers grote schade geleden. De koek is op, teveel ondernemers worden nog dagelijks geconfronteerd met de negatieve gevolgen.

Oproep

Stichting Coronaclaim MKB stelt dat elke MKB- en Zzp- ondernemer in meer of mindere mate schade heeft opgelopen en gaat juridische procedures starten om tot een eerlijke verdeling van de schade te komen. De stichting roept MKB- en Zzp-ondernemers massaal op een kosteloze schademelding te doen als gevolg het niet nakomen van beloften door toenmalig VWS-minister Hugo de Jonge en premier Mark Rutte bij het afkondigden van de coronamaatregelen.

Wil je weten of en op welke manier we samen deze juridische procedures kunnen starten, meld je dan aan en kom naar deze beUnited Experience.

Samen werken

beUnited staat voor samen werken aan een mensgerichte samenleving, samen werken aan rechtvaardigheid, samen werken aan onafhankelijkheid, groei van zelfstandig ondernemerschap, samen werken aan deskundigheid, kennis & kunde, samen werken aan een profijtelijk resultaat en last but not least samen werken in zelfstandigheid.

Sluit je actief bij ons aan

Ben je zelfstandig ondernemer zorg dan samen met ons dat de stem van zelfstandig ondernemers gehoord zal worden, help ons om zelfstandig  ondernemers nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en de zelfstandig ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen en sluit je bij ons aan als  Member,
Locatie Partner of Landelijk Partner.

Reserveren

De investering voor de toegang, netwerken, programma, organisatie en 1 consumptie &  (warme hapjes) bedraagt €14.99 incl. BTW. Bij beUnited Experiences is reserveren daarom  verplicht. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail. De toegezonden reserveringsbevestiging is tevens het betaalbewijs.

Non-refund policy
Voor betalingen bij/aan/voor beUnited Meetup Almere geldt een non-refund policy, m.a.w. indien je (gedeeltelijk) niet deelneemt zal er geen terugbetalingen van de reeds door jou betaalde investering plaatsvinden.

Annulering door beUnited
Indien er 24 uur voordat beUnited Meetup Almere plaats zal vinden, te weinig reserveringen zijn, kan beUnited besluiten beUnited Meetup Almere te annuleren, dit wordt dan schriftelijk aan de deelnemers medegedeeld. Terugbetaling van de reeds via Mollie betaalde investering vindt dan, binnen 48 uur plaats, via Mollie.

0 Deelnemers


Reserveringen


Netwerken, korte instructie, deelname wedstrijd, 2 consumpties en (warme) snacks

€14,99Geef een reactie