beUnited BitterBallenBorrel locatiepartner Club Pelikaan Almere

BitterBallenBorrel Almere

Datum/Tijd
Datum 25-08-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011 meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Almere

BitterBallenBorrel Almere is een inspirerende zakelijke meetup die wordt georganiseerd voor en door zelfstandig/MKB ondernemers uit Almere e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Almere nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Almere is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Reserveren

Bij BitterBallenBorrel Almere is reserveren de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

Programma BitterBallenBorrel Almere

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

Lezing

beUnited is…. omdat wij zijn!

beUnited behartigt als belangenorganisatie, de belangen van ondernemers in Nederland zoals MKB, Horeca, Boeren, Retail en ZZP.

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan.

beUnited wil een alternatief voor een samenleving waarin grote multinationals hun stempel zetten. beUnited is voor een lokale circulaire samenleving. Een nieuwe economie waarin inventiviteit voorop staat, iedereen gelijke kansen heeft en waar iedereen profiteert van de welvaart. Sluit je aan als je je kunt vinden in onze uitgangs- & standpunten. 

 

 

0 Deelnemers


Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie