beUnited BitterBallenBorrel locatiepartner Club Pelikaan Almere

BitterBallenBorrel Almere

Datum/Tijd
Datum 27-07-2023
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011 meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Almere

BitterBallenBorrel Almere is een inspirerende zakelijke meetup die wordt georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Almere e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Almere nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Almere is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Programma BitterBallenBorrel Almere

17.00 – 18.00 uur Netwerken

18.00 – 18.30 uur lezing

18.30 – 19.45 uur Netwerken

19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

Lezing

Reserveren

Bij BitterBallenBorrel Almere is reserveren de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

0 Deelnemers


Reserveringen


Reservering(en) BitterBallenBorrel AlmereGeef een reactie