beUnited BitterBallenBorrel locatiepartner Club Pelikaan Almere

BitterBallenBorrel Almere

Datum/Tijd
Datum 05-12-2024
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011, meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt zelfstandig MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrels zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Almere

BitterBallenBorrel Almere is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit die wordt georganiseerd voor en door zelfstandig/MKB ondernemers uit Almere e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Almere nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Almere is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Reserveren

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming. Bij BitterBallenBorrel Almere is reserveren daarom de enige verplichting. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

Programma BitterBallenBorrel Almere

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

Lezing

beUnited

beUnited is een onafhankelijke belangenorganisatie van, vóór en dóór zelfstandig mkb & zzp ondernemers in Nederland.

  • beUnited wil een alternatief voor een (toekomstige) samenleving waarin enkel nog een handvol grote multinationals en ngo’s hun stempel zetten.
  • beUnited is voor een lokale & regionale circulaire samenleving waar zelfstandig ondernemerschap ruim baan heeft.
  • beUnited is voor een samenleving waarin de zelfstandige mens centraal staat, inventiviteit en creativiteit wordt gewaardeerd, iedereen gelijke kansen heeft en iedereen profiteert van de welvaart.

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, waarbij de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan.

Tegenkracht

Deze tijd roept steeds meer vragen op, er wordt steeds minder naar zelfstandig MKB- & ZZP ondernemers geluisterd, de antwoorden zijn steeds moeilijker te krijgen. Dat vraagt om extra tegenkracht. Klik op de links voor onze uitgangspunten & standpunten. beUnited telt inmiddels bijna 40.000 zelfstandig mkb & zzp ondernemers als members, 25 partners, 81 actieve ambassadeurs en is, met ruim 600 events per jaar, al een partij om rekening mee te houden. Samen zijn wij sterk en kunnen wij Nederland transformeren naar een samenleving waarin zelfstandig ondernemers het respect en de medewerking krijgen dat ze verdienen!

Sluit je bij ons aan

Sluit je bij ons aan en help ons zelfstandig mkb & zzp ondernemers nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen. Zorg samen met ons dat de stem van zelfstandig ondernemers gehoord zal worden en de ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk behartigd worden en word Member, Partner of Donateur.

0 Deelnemers


Reserveringen


Reservering(en) BitterBallenBorrel AlmereGeef een reactie