BitterBallenBorrel Almere succesvol worden is een keuze club pelikaan

BitterBallenBorrel Almere

Datum/Tijd
Datum 29-09-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

beUnited is…. omdat wij zijn!

beUnited organiseert, sinds 2011, meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt zelfstandig MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrels zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Almere

BitterBallenBorrel Almere is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit die wordt georganiseerd voor en door zelfstandig/MKB ondernemers uit Almere e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Almere nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Almere is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Reserveren

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming. Bij BitterBallenBorrel Almere is reserveren daarom de enige verplichting. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

Programma BitterBallenBorrel Almere

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing: “Succesvol  worden is een keuze’’
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch: “Kom terug in het ritme”

beUnited BitterBallenBorrel Rotterdam Succesvol worden is een keuze’ 2

Lezing ’Succesvol worden is een keuze’’

Tijdens de inspirerende  lezing: ‘’Succesvol worden is een keuze’’ vertelt Rob Wuijster – dé Nederlandse succes motivator – over de 7 stappen van succes! Wil je als ondernemer een beter resultaat? Dan is deze lezing zeer geschikt!

Gedurende de lezing krijg je een aantal onderwerpen in een hoog tempo aangereikt. Met ondersteuning van voorbeelden en verhalen. Soms herkenbaar, soms een beetje confronterend, maar vooral motiverend en inspirerend.

Een beter resultaat krijgen begint bij jezelf. Zodra je als ondernemer groeit, groeit je bedrijf met je mee! Daarom krijg je  tips en technieken aangereikt om jezelf te ontwikkelen. Na deze speech heb je concrete handvatten waarmee je direct aan de gang kunt gaan en je business een enorme boost kunt geven. 

Rob Wuijster

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mentalcoach in de topsport. En als motivational speaker heeft hij al duizenden mensen gemotiveerd en geïnspireerd. De kennis heeft hij opgedaan door soms te verliezen en soms te winnen en uit te zoeken waar dat door kwam.

Kom luisteren als je de beste versie van jezelf wilt worden en je bedrijf wilt laten acceleren!

beUnited

beUnited behartigt als belangenorganisatie, de belangen van zelfstandig ondernemers binnen MKB, Horeca, Boeren, Retail en ZZP in Nederland. beUnited is voor een lokale circulaire samenleving en wil een alternatief voor een samenleving waarin met name grote multinationals hun stempel zetten.  Een nieuwe economie waarin inventiviteit voorop staat, iedereen gelijke kansen heeft en waar iedereen profiteert van de welvaart.

Sluit je aan

Zorg samen met ons dat de stem van zelfstandig (MKB) ondernemers daadwerkelijk gehoord zal worden. Klik hier om jezelf, het bedrijf of de branche-, beroepsorganisatie bij beUnited aan te sluiten.

0 Deelnemers


Reserveringen


Reservering(en) BitterBallenBorrel AlmereGeef een reactie