BitterBallenBorrel Assen Netwerken lezing Society 4.0 Professor bob de Wit Pand 17

BitterBallenBorrel Assen | Netwerken + Lezing Society 4.0

Datum/Tijd
Datum 04-05-2021
Tijd 16:00 - 21:00
Adres
Stelmakerstraat 17
9403 VB Assen

Programma

16.00-16.30 Inloop 1e Shift BitterBallenBorrel Assen

17.00-17.30 1e Lezing Society 4.0 | Professor Bob de Wit
17.30- 18.30 netwerken

18.30-19.00 Wisseling Shifts

19.30- 20.00 2e Lezing Society 4.0 | Professor Bob de Wit
20.00- 21.00 netwerken

21.00- 21.30 Uitloop 2e shift BitterBallenBorrel Assen


Lezing Society 4.0 | Professor Bob de Wit

Prof. dr. Bob de Wit is Professor Strategic Leadership aan het Center of Strategy, Organization & Leadership van Nyenrode. Zijn belangrijkste onderzoeksonderwerp is de transformatie van bedrijven, sectoren en maatschappijen, aangespoord door diverse digitale technologieën en oplossingen op het gebied van biotechnologie en duurzame energie.

Bob is een internationaal veel gevraagd inspirerend spreker en geeft presentaties en lezingen aan grote groepen toehoorders. Hij wil graag leiders in de private en publieke sector klaarstomen voor de komende economische en sociale revolutie.

Society 4.0

Solving eight key issues to build a citizens society

‘Society 4.0 – Solving eight key issues to build a citizens society’ is bedoeld als inspiratiebron voor diegenen die een vitale en hoopvolle toekomst voor de volgende generaties willen opbouwen. Bij het bedenken van een andere en betere samenleving verkent Bob de Wit de opkomende mogelijkheden van nieuwe technologieën, verzamelt en onderzoekt hij ‘zwakke signalen’ en evalueert hij tal van nieuwe maatschappelijke initiatieven en toekomstvisies. Bob heeft www.society4th.org geopend om een burgergemeenschap op te bouwen en een burgermaatschappij voor de toekomst te creëren.

BitterBallenBorrel Assen Netwerken + Lezing Society 4.0 door Professor Bob de Wit

Bob de Wit

Bob is (mede-)auteur van 20 boeken en talloze artikelen, hoofdstukken, cases en onderwijsnotities op het gebied van strategisch management. Zijn boeken Strategy: An international perspective en Strategy Synthesis (1994, 1998, 2005, 2010, 2014, 2017, 2020) worden gebruikt aan universiteiten en business schools in meer dan 70 landen wereldwijd. Bob’s boeken kunnen worden geplaatst in de categorie ‘paradoxale ideeën over strategie’.

Bob heeft een Bachelor in de Psychologie van de Universiteit Utrecht, een Master van IIB Delft en een PhD in Management Science van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van 1986 tot 1996 was hij Professor Strategisch Management aan de Rotterdam School of Management, en van 1996 tot 2012 Professor Strategie en Associate Dean for Research aan de Maastricht School of Management. Hij is lid van de adviescommissie voor het Journal of Change Management, lid van de reviewcommissie van de Strategic Management Society en lid van de Academic Council van de Ecole Nationale des Ponts et Chaussées in Parijs. Daarnaast is Bob founder of Strategy Works|Strategy Academy

BitterBallenBorrel

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van BitterBallenBorrel ®, sinds 2011 dé netwerkbijeenkomst van Nederland. BitterBallenBorrel organiseert jaarlijks meer dan 400 zakelijke bijeenkomsten op B2B locaties en biedt de ruim 40.000 MKB ondernemers, directieleden en managers in de beUnited Community, de mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. Iedere BitterBallenBorrel nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een inspirerende zakelijke (netwerk) bijeenkomst voor beUnited Community Members, vindt plaats bij onze locatiepartner Pand 17 en wordt georganiseerd, voor en door ondernemers rond Assen.

Veilig netwerken

BitterBallenBorrel Assen is veilig netwerken binnen het wettelijk kader van de WOM. In verband met COVID-19 richtlijnen zijn er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal zakelijke deelnemers per pand en/of ruimte, mag er niet worden geserveerd & afgerekend en is reserveren verplicht.

BitterBallenBorrel Assen wordt dan ook georganiseerd in 2 Shifts van maximaal 50 deelnemers per Shift en er wordt (per shift) een All-in voucher prijs van €13,99 incl. BTW per persoon in rekening gebracht bij reservering.

Reserveren verplicht

Reserveren in een van de 2 shifts is verplicht en kan enkel via de website. Bij reservering betaal je, per persoon, de aangegeven all-in voucher prijs van €13,99 incl. BTW voor de toegang, het programma, de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër en een drankvoucher. Voor reserveringen bij BitterBallenBorrel geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

8 Deelnemers

  • Arjan Takens
  • Narjis R
  • Sabine Niewold
  • Bart van Tongerlo
  • Willem Everts
  • Gerrit Hamers

Reserveringen

Er zijn nog: 92 plaatsen beschikbaar
Soort ticket Prijs Plaatsen
BitterBallenBorrel Assen
1e Shift 16.00-18.30 uur
€13,99
BitterBallenBorrel Assen
2e Shift 18.30-21.00
€13,99Geef een reactie