Casa Savor ulvenhout locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Breda 2

BitterBallenBorrel Breda

Datum/Tijd
Datum 17-01-2023
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Dorpstraat 88
4851CN Ulvenhout

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011, meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt zelfstandig MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrels zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit die wordt georganiseerd voor en door zelfstandig/MKB ondernemers uit Breda e.o. bij Casa Savor te Ulvenhout.

Netwerken & Thema lezing

Iedere BitterBallenBorrel Breda nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig

BitterBallenBorrel Breda is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen zijn kosteloos.

Reserveren

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming. Bij BitterBallenBorrel het Gooi is reserveren daarom de enige verplichting. Reserveren kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

Programma BitterBallenBorrel Breda

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

Lezing

beUnited is…. omdat wij zijn!

beUnited behartigt als belangenorganisatie, de belangen van zelfstandig ondernemers binnen MKB, Horeca, Boeren, Retail en ZZP in Nederland. beUnited is voor een lokale circulaire samenleving en wil een alternatief voor een samenleving waarin met name grote multinationals hun stempel zetten.  Een nieuwe economie waarin inventiviteit voorop staat, iedereen gelijke kansen heeft en waar iedereen profiteert van de welvaart.

Sluit je aan

Zorg samen met ons dat de stem van zelfstandig (MKB) ondernemers daadwerkelijk gehoord zal worden. Klik hier om jezelf, het bedrijf of de branche-, beroepsorganisatie bij beUnited aan te sluiten.

0 Deelnemers


Reserveringen


Reservering(en) BitterBallenBorrel Breda


Informatie

Locatie

Casa Savor


Geef een reactie