beer and beefs helmond locatiepartner beUnited BitterBallenBorrel Helmond

BitterBallenBorrel Helmond

Datum/Tijd
Datum 09-11-2023
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Steenweg 19
5707 CD Helmond

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011 meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Helmond

BitterBallenBorrel Helmond is een inspirerende zakelijke meetup die wordt, in samenwerking met Steakhouse Beer and Beefs, georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Helmond e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Helmond nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Helmond is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Programma BitterBallenBorrel Helmond

17.00 – 18.00 uur Netwerken

18.00 – 18.30 uur lezing

18.30 – 19.45 uur Netwerken

19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

20.00 – 21.30 uur Natafelen (optioneel)

Lezing

Reserveren

Bij BitterBallenBorrel Helmond is reserveren de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

0 Deelnemers


Reserveringen


Reservering(en) BitterBallenBorrel HelmondGeef een reactie