beUnited BitterBallenBorrel Hoorn De kracht van persoonlijk ontwikkeling

BitterBallenBorrel Hoorn | “De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!”

Datum/Tijd
Datum 13-01-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Westfriese Parkweg 4
1625 MA Hoorn

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011 jaarlijks meer dan 400 BitterBallenBorrels. BitterBallenBorrel is de zakelijke meetup voor het MKB ondernemers, directieleden en managers en biedt de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. Bij BitterBallenBorrel is de corona check app of een QR code laten zien niet nodig.

BitterBallenBorrel Hoorn

BitterBallenBorrel Hoorn is een inspirerende zakelijke meetup die wordt georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Hoorn e.o.

Thema
Iedere BitterBallenBorrel Hoorn nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Hoorn is laagdrempelig zakelijk netwerken; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos. De enige investering is de prijs p.p. voor het All-inclusive drankarrangement (bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee) en (optioneel) het natafelen na afloop.

Programma BitterBallenBorrel Hoorn

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch
20.00- 22.00 uur Natafelen

De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!

Charlon Imamdi is een autoriteit op zijn gebied en is een veelgevraagd spreker met uitstekende reviews. Hij reikt ideeën aan die het denken omzetten in doen. Door Middel van het ervaren en doen blijft het beter hangen en ga je stappen maken. Charlon Imamdi heeft ervaring als werkloze en als ondernemer. Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd?

Het nieuwe ondernemen!

De snel veranderende wereld biedt ons weinig houvast. Als ondernemer, zzp’er, en zelfs met een goede baan op de reguliere arbeidsmarkt heb je geen zekerheid. We houden ons allen bezig met vergelijkbare vraagstukken: Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd? Charlon Imamdi laat ons zien hoe we ons het beste staande kunnen houden op de nieuwe arbeidsmarkt en binnen het nieuwe ondernemen. Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken.

Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt?

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd?

Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken. Iedereen is uniek, iedereen kan meer bereiken en voor iedereen is een ideale baan. Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven. Dit moet je ervaren.

beUnited MKB meetup Bunnik Charlon Imamdi MOTIVATIONAL SPEAKER 2

Charlon Imamdi

Voor de in Alkmaar geboren Charlon Imamdi staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Getraind door Brian Tracy, persoonlijk gecoached door Nisandeh Neta en geïnspireerd door Les Brown en vele andere beroemdheden wist hij zijn werkloosheid om te zetten in een succesvolle carrière met onder meer zijn organisatie Multi-Traject als resultaat.

Als Motiverend Spreker is hij een sprekend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen. Hiermee trekt hij volle zalen en weet hij zijn brede publiek telkens op enthousiasmerende en boeiende wijze te inspireren.

Wanneer Charlon zijn brede kennis en ervaringen met anderen deelt, of dit nu tijdens een seminar is voor een groot publiek of als hij tijdens een zakelijk een-op-een gesprek iemand onder vier ogen spreekt, wordt hij als een zeer aangename spreker ervaren.

Reserveren verplicht

Bij BitterBallenBorrel is reserveren via de website verplicht. Je betaald bij reservering direct de investeringskosten voor het All-inclusive drankarrangement tijdens en (optioneel) het natafelen na afloop van de meetup. Voor reserveringen bij BitterBallenBorrel geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

0 Deelnemers


Reserveringen


Soort ticket Prijs Plaatsen
All-inclusive drankarrangement
BitterBallenBorrel Hoorn | 17.00 - 20.00 uur
€13,99
Natafelen
BitterBallenBorrel Hoorn | 20.00 - 21.30 uur
€14,99
Luisterboek 1 Mindset op USB
Ter plekke gesigneerd.
€24,99


Informatie

Locatie

SAMCITY


Geef een reactie