beUnited BitterBallenBorrel Charlon Imamdi MOTIVATIONAL SPEAKER

BitterBallenBorrel Leeuwarden | De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!

Datum/Tijd
Datum 26-10-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Zaailand 106
8911 BN Leeuwarden

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

beUnited BitterBallenBorrel

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011, jaarlijks meer dan 400 BitterBallenBorrels om MKB ondernemers, directieleden en managers te verenigen, te verbinden, te laten netwerken, contacten op te laten doen, elkaar te helpen ondersteunen, informatie te laten vergaren en content te bieden.

BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. Bij BitterBallenBorrel is de corona check app of een QR code laten zien niet nodig.

Programma

BitterBallenBorrel Leeuwarden dinsdag 26 oktober as

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!

Charlon Imamdi is een autoriteit op zijn gebied en is een veelgevraagd spreker met uitstekende reviews. Hij reikt ideeën aan die het denken omzetten in doen. Door Middel van het ervaren en doen blijft het beter hangen en ga je stappen maken. Charlon Imamdi heeft ervaring als werkloze en als ondernemer. Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd?

Het nieuwe ondernemen!

De snel veranderende wereld biedt ons weinig houvast. Als ondernemer, zzp’er, en zelfs met een goede baan op de reguliere arbeidsmarkt heb je geen zekerheid. We houden ons allen bezig met vergelijkbare vraagstukken: Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd? Charlon Imamdi laat ons zien hoe we ons het beste staande kunnen houden op de nieuwe arbeidsmarkt en binnen het nieuwe ondernemen. Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken.

Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt?

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd?

Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken. Iedereen is uniek, iedereen kan meer bereiken en voor iedereen is een ideale baan. Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven.

Dit moet je ervaren.

beUnited MKB meetup Bunnik Charlon Imamdi MOTIVATIONAL SPEAKER 2

Charlon Imamdi

Voor de in Alkmaar geboren Charlon Imamdi staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Getraind door Brian Tracy, persoonlijk gecoached door Nisandeh Neta en geïnspireerd door Les Brown en vele andere beroemdheden wist hij zijn werkloosheid om te zetten in een succesvolle carrière met onder meer zijn organisatie Multi-Traject als resultaat.

Als Motiverend Spreker is hij een sprekend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen. Hiermee trekt hij volle zalen en weet hij zijn brede publiek telkens op enthousiasmerende en boeiende wijze te inspireren.

Wanneer Charlon zijn brede kennis en ervaringen met anderen deelt, of dit nu tijdens een seminar is voor een groot publiek of als hij tijdens een zakelijk een-op-een gesprek iemand onder vier ogen spreekt, wordt hij als een zeer aangename spreker ervaren.

BitterBallenBorrel Leeuwarden

BitterBallenBorrel Leeuwarden is een inspirerende zakelijke meetup voor en door MKB ondernemers uit Leeuwarden e.o..

Thema
Iedere BitterBallenBorrel Leeuwarden nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Leeuwarden is laagdrempelig zakelijk netwerken; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos. De enige investering is de prijs p.p. voor het All-inclusive Hollandse bar drankarrangement (bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee) en (optioneel) het natafelen na afloop van de meetup.

Reserveren verplicht

Bij BitterBallenBorrel is reserveren via de website verplicht. Je betaald bij reservering direct de investeringskosten voor het All-inclusive drankarrangement tijdens en (optioneel) het natafelen na afloop van de meetup. Voor reserveringen bij BitterBallenBorrel geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

2 Deelnemers

  • Sieta Postma
  • Jolanda Rinia

Reserveringen


Soort ticket Prijs Plaatsen
All-inclusive drankarrangement
BitterBallenBorrel Leeuwarden 17.00 - 20.00 uur
€14,99
Luisterboek 1 Mindset op USB
Ter plekke gesigneerd.
€24,99


Informatie

Locatie

Grand Café Z


Geef een reactie