BitterBallenBorrel Rotterdam Rob wuijster Boost your Business

BitterBallenBorrel Rotterdam

Datum/Tijd
Datum 19-11-2020
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Coolsingel 114
3011 AG Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor MKB Ondernemers, directeuren en managers.

BitterBallenBorrel Rotterdam is veilig netwerken binnen de algemene basisregels, zonder vaste kosten en/of verplichtingen, de toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Iedere BitterBallenBorrel Rotterdam nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

PROGRAMMA

16.30 – 17.00 Inloop BitterBallenBorrel Rotterdam
17.00 – 17.50 Netwerken
17.50 – 18.15 lezing BOOST your BUSINESS
18.15 – 19.20 Netwerken
19.20 – 19.30 Verloting + Pitch OPMEER
19.30 – 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

BOOST YOUR BUSINESS

Het is als zzp’er best wel lastig om een volledig inkomen uit je business te halen. Veel zzp’ers worstelen met het krijgen van opdrachten en het behalen van een acceptabele omzet. Om moedeloos van te worden!

Rob Wuijster heeft gekeken hoe het komt dat sommige ondernemers succesvol zijn geworden terwijl het anderen niet lukt. Wat blijkt: bijna alle succesvolle ondernemers doen dezelfde dingen. Tijdens deze presentatie vertelt Rob over wat deze succesvolle ondernemers doen. En hoe ze met bepaalde situaties omgaan. Het zijn allemaal herkenbare voorbeelden. En praktische en eenvoudige toepasbare tips.

Rob Wuijster

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport en geeft momenteel presentaties voor ondernemers.

BitterBallenBorrel Rob wuijster Boost your Business

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de foto te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Rotterdam verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Leeuwarden met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW.

PITCH OPMEER

Papier Pixels Projecten | Erica Kruijt 

BitterBallenBorrel OPmeer papier pixels projecten Erica Kruijt

NATAFELEN

Na afloop van BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld. Dit betekent lekker eten, ervaringen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu. De investering in het BitterBallenBorrel menu is € 19,50 p.p..

ORGANISATIE
Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd, voor en door ondernemers uit de stad/regio, BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Reserveren verplicht

BitterBallenBorrel Rotterdam is van origine laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen maar, op basis van de COVID-19 richtlijnen, is reserveren verlicht. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers. Reserveer dus direct aan want vol = vol.

9 Deelnemers

  • Jeannette du Crocq
  • Alice McEvilly
  • Marjolein Gielis Gielis
  • Rob Wuijster Wuijster
  • Paul Vrijenhoek
  • Eric Groen
  • Linda Versluijs
  • Paul Vrijenhoek

Reserveringen

Er zijn nog: 21 plaatsen beschikbaarGeef een reactie