BitterBallenBorrel Ulvenhout – Restaurant Bistro Savor netwerken lezing Meer winst en meer tijd Rene Bos Pitch Investments@Work verloting natafelen

BitterBallenBorrel Ulvenhout – méér WINST én méér TIJD!

Datum/Tijd
Datum 06-10-2020
Tijd 16:30 - 20:00
Adres
Dorpstraat 88
4851 CN Ulvenhout

BitterBallenBorrel Ulvenhout is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor MKB Ondernemers, directeuren en managers.

Iedere BitterBallenBorrel Ulvenhout nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

BitterBallenBorrel Ulvenhout is veilig netwerken binnen de algemene basisregels, zonder vaste kosten en/of verplichtingen, de toegang. De bitterballen en het parkeren zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening. 

PROGRAMMA

16.30 – 17.00 Inloop BitterBallenBorrel Ulvenhout
17.00 – 17.50 Netwerken
18.00 – 18.20 Lezing méér WINST én méér TIJD!
18.20 – 19.20 Netwerken
19.20 – 19.30 Verloting & Pitch Investments@Work
19.30 – 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

BitterBallenBorrel mijncontract.nl René Bos

 

méér WINST én méér TIJD!

Mijncontract.nl

Heeft u inzicht op al uw afgesloten (onderhouds) contracten en overeenkomsten? Weet u wanneer uw energie-contract afloopt? Wat je in de praktijk vaak tegenkomt is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen. Dit is zonde en dat kan c.q. moet anders, immers een euro besparen is een euro meer winst. René Bos laat ons zien hoe je vrij eenvoudig een veilig, slim en simpele omgeving kan creëren waar je in één oogopslag kan zien wat de status van je contracten is en hoe slimmer kan inkopen, met andere woorden; Meer winst en meer tijd!

René Bos

René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl. In 1996 is hij het ondernemerschap ingestapt en heeft hij met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte hij dat het verkopen van zijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken had hij weinig tijd over! Dit heeft hem aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer.

 

Pitch Investments@Work

BitterBallenBorrel Investments@Work Michael Pullens

Reserveren verplicht

BitterBallenBorrel Ulvenhout is van origine laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen maar, op basis van de COVID-19 richtlijnen, is reserveren verlicht. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers. Reserveer dus direct aan want vol = vol, reserveren kan via de website of e-mail.

2 Deelnemers

  • Marcel Baatsen
  • Hilde Kroon

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie