BitterBallenBorrel Stichtse Vecht Boost your Business Rob Wuijster

BOOST your BUSINESS – BitterBallenBorrel Stichtse Vecht

Datum/Tijd
Datum 30-03-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Langegracht 51
3601 AK Maarssen

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor MKB Ondernemers, directeuren en managers.

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht is veilig netwerken binnen de algemene basisregels, zonder vaste kosten en/of verplichtingen, de toegang, de bitterballen en parkeren zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Iedere BitterBallenBorrel Stichtse Vecht nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

PROGRAMMA

16.30 – 17.00 Inloop BitterBallenBorrel Stichtse Vecht
17.00 – 17.50 Netwerken
17.50 – 18.15 lezing BOOST your BUSINESS
18.15 – 19.20 Netwerken
19.20 – 19.30 Verloting & Pitch SYSQA 
19.30 – 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

BOOST YOUR BUSINESS

Het is als zzp’er best wel lastig om een volledig inkomen uit je business te halen. Veel zzp’ers worstelen met het krijgen van opdrachten en het behalen van een acceptabele omzet. Om moedeloos van te worden!

Rob Wuijster heeft gekeken hoe het komt dat sommige ondernemers succesvol zijn geworden terwijl het anderen niet lukt. Wat blijkt: bijna alle succesvolle ondernemers doen dezelfde dingen. Tijdens deze presentatie vertelt Rob over wat deze succesvolle ondernemers doen. En hoe ze met bepaalde situaties omgaan. Het zijn allemaal herkenbare voorbeelden. En praktische en eenvoudige toepasbare tips.

Rob Wuijster

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport en geeft momenteel presentaties voor ondernemers.

BitterBallenBorrel Rob wuijster Boost your Business

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de foto te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Stichtse Vecht verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Stichtse Vecht met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW.

PITCH SYSQA

Improving your digital world | Marieke Lems

BitterBallenBorrel SYSQA improving your digital world Marieke Lems

Natafelen

Na afloop van Stichtse Vecht kan er worden nagetafeld. Dit betekent lekker eten, ervaringen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu. De investering in het BitterBallenBorrel menu is € 19,50 p.p..

Organisatie

Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd, voor en door ondernemers uit de stad/regio, BitterBallenBorrel Stichtse Vecht wordt georganiseerd in samenwerking met:

  • Valentijn van der Sluijs
  • Wim van Renswouw
  • Pancras Pouw

Reserveren verplicht

BitterBallenBorrel Stichtse Vecht is van origine laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen maar, op basis van de COVID-19 richtlijnen, is reserveren verlicht. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers. Reserveer direct aan want vol = vol, reserveren kan enkel via de website.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

0 Deelnemers


Reserveringen

Er zijn nog: 30 plaatsen beschikbaarGeef een reactie