Branding, Pitchen & Presenteren - Patrick van Gils - voor beUnited University ZZP MKB Nederland

Branding, Pitchen en Presenteren | Webinar | Patrick van Gils

Datum/Tijd
Datum 18-11-2020
Tijd 19:00 - 20:30
Adres
Virtueel
Online

PROGRAMMA woensdag 18 november a.s.

beUnited netwerk

19.00 uur aanvang
19.05 uur  Branding, Pitchen en Presenteren
20.30 uur afsluiting

 

Pak je Podium!

 Voel je je onzeker als jij jouw verhaal (van jezelf of over je bedrijf) mag vertellen? Vind je het lastig om een nieuwe klant te overtuigen waarom voor jou te kiezen? Is je verhaal een tikje saai en blijft het bij de ander niet hangen? Houd je je eigen kwaliteiten, talenten en capaciteiten teveel onder het maaiveld? In 7 stappen deelt Patrick in het webinar op een heldere, inspirerende en praktische toepasbare wijze zijn kennis. In de training bouw je aan je eigen unieke merk en krijg je gegarandeerd direct toepasbare kennis voor de branding en zichtbaarheid van jezelf of jouw business! https://www.youtube.com/watch?v=-oXJxjs9PA4&feature=youtu.be

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook dit Webinar – seminar in the cloud bijwonen? Bij Webinar, powered by beUnited, is aanmelden verplicht door reservering hieronder. Deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop.

Webinar powered by beUnited,  is vanaf 18.45 uur open, om deel te nemen dien je in te loggen via de link in de aanmeldingsbevestiging.  Bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

ORGANISATIE

Webinar powered by beUnited – seminars in the cloud,  wordt mede mogelijk gemaakt door de beUnited University & Development Partners.

1 Deelnemers

  • Susanne Fransen

Reserveringen

Er zijn nog: 99 plaatsen beschikbaar

Webinar in the cloudGeef een reactie