beUnited Business Lunch Bunnik

Business Lunch Bunnik

Datum/Tijd
Datum 06-06-2023
Tijd 11:30 - 14:00
Adres
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

 

beUnited Business Lunch

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. Naast de oude vertrouwde BitterBallenBorrels is beUnited gestart met de Business Lunch. Door de overbelasting van technologie zijn face-to-face interacties nog belangrijker aan het worden. beUnited Business Lunch komt dan ook voort uit de behoefte van leden aan meer diepgang, het delen van kennis en om te sparren over ondernemersvraagstukken.

De ruimte is sfeervol ingericht met ronde tafels waaraan je met 5 andere deelnemers kan lunchen en goed contact kan leggen. De tafels zijn volledig ingedekt, sfeervol afgestyled met menubordjes & bloemetjes, de heerlijke verfrissende drankjes zijn klaargezet en de kaarsjes aangestoken. Je wordt ontvangen door onze ambassadeurs met een cocktail of bubbels. Iedereen neemt plaats aan een van de ronde tafels en voelt zich gelijk thuis in deze sfeervolle ruimte. Op de menukaartjes staat het 2 gangen Business Lunch menu met de smaakvolle gerechten beschreven want food is het perfecte onderwerp om een gesprek te starten. beUnited Business Lunches zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

 

Programma Business Lunch Bunnik

11.30 – 12.00 uur ontvangst met bubbels
12.00 – 12.30 uur lezing
12.30 – 13.00 uur 1e gang
13.00 – 13.15 uur Verloting & Pitch
13.15 – 14.00 uur 2e gang
14.00 uur einde

 

Lezing

 

Business Lunch Bunnik

Business Lunch Bunnik is een inspirerende zakelijke meeting die wordt georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Bunnik e.o. en bestaat uit:

  • Cocktail of bubbels
  • Appetiser
  • Koffie of thee
  • Diverse Wijnen
  • Jus d’Orange, fris of water
  • 2-gangen (streekgebonden en seizoengericht)

Themalezing
Iedere Business Lunch Bunnik nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een themalezing over een maatschappelijk en/of ondernemers onderwerp.
Pitch
Iedere editie wordt er een pitch gegeven door een deelnemer van de vorige editie. Dit wordt door een verloting bepaald..
Laagdrempelig
Business Lunch Bunnik is laagdrempelig zakelijk netwerken; de toegang, het programma, de begeleiding en de themalezing zijn kosteloos.
Investeringskosten
De investering in het All-inclusive Business Lunch menu is € 24,95 incl. BTW per persoon.

Reserveren verplicht

Bij Business Lunch Bunnik is reserveren via de website verplicht. Je betaald bij reservering direct de investeringskosten voor het All-inclusive Business Lunch menu Voor reserveringen bij Business Lunch Bunnik geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

0 Deelnemers


Reserveringen


€24,95Geef een reactie