Facebook Advertising Framework - BeUnited Youri Meuleman - voor beUnited Webinar

Facebook Advertising Framework | Webinar | Youri Meuleman

Datum/Tijd
Datum 11-11-2020
Tijd 19:00 - 20:30
Adres
Webinar
in the cloud

 

PROGRAMMA woensdag 11 november a.s.

beUnited netwerk

19.00 uur aanvang
19.05 uur  Facebook Advertising Framework
20.30 uur afsluiting

Adverteren op Facebook

Al eens nagedacht over adverteren op Facebook? Of heb je het al eens gedaan en weet je dat het kan werken, maar heeft het voor jou nog geen goede resultaten opgeleverd?  

In het webinar en de training “Facebook Advertising Framework” laat Youri Meuleman je het ‘wat & hoe’ van facebook adverteren zien. Je ontdekt hoe je Facebook voor jouw bedrijf inzet. Met praktische how-to’s, bewezen in de praktijk. Gebruik de meest directe weg om je doelgroep te bereiken!

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook dit Webinar – seminar in the cloud bijwonen? Bij Webinar, powered by beUnited, is aanmelden verplicht door reservering hieronder. Deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop.

Webinar powered by beUnited,  is vanaf 18.45 uur open, om deel te nemen dien je in te loggen via de link in de aanmeldingsbevestiging.  Bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

ORGANISATIE

Webinar powered by beUnited – seminars in the cloud,  wordt mede mogelijk gemaakt door de beUnited University & Development Partners.

0 Deelnemers


Reserveringen

Er zijn nog: 100 plaatsen beschikbaar

Webinar in the cloudGeef een reactie