beUnited BitterBallenBorrel Arnhem heden en toekomst MKB Pancras Pouw

Heden en Toekomst MKB | virtueel BitterBallenBorrel Arnhem

Datum/Tijd
Datum 27-05-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Virtueel
Online

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van BitterBallenBorrel® door MKB ondernemers live & virtueel inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat.

PROGRAMMA 27 mei as.

16.45 – 17.00 Inloggen Virtueel BitterBallenBorrel Arnhem
17.00 – 18.00 Voorstellen en wat voor elkaar betekenen

  • Iedereen krijgt 1 minuut om zich voor te stellen en een hulpvraag te stellen.
  • Reacties deelnemers (2 à 3 minuten) tips, informatie, ervaringen, etc.

18.00 – 18.30 Heden en Toekomst MKB

18.30 – 18.55 Twee rondes van 10 à 15 min napraten over lezing.

  • in groepjes van 5 – 7 deelnemers
  • virtuele statafels

18.55 – 19.00 Plenair afsluiten

Registratie vaninterview met Richard Beune

beUnited BitterBallenBorrel Arnhem Ondernemers raken hele hebben en houwe kwijt Pancras Pouw video
Heden en Toekomst MKB

De MKB sector is 99% van het totale bedrijfsleven in Nederland en bestaat uit totaal meer dan 1,9 miljoen bedrijven, nationaal tot internationaal opererend (in alle branches) met circa 7 miljoen werknemers daarvan is 66,3% zzp’er en 33,6% ondernemer met max. 250 werknemers.

Het kabinet geeft sinds maart 2020 financiële en praktische steun aan werkgevers en werknemers die geraakt zijn door de coronacrisis. Desondanks heeft het MKB het zwaar.

Volgens onderzoek van Atradius zijn er 41% meer faillissementen, gaat 1 op de 6 bedrijven failliet. Er zijn 1,5 miljoen ondernemers eenmanszaken of VOF’s die bij een faillissement dreigen hun hele hebben en houden kwijt kunnen raken.

Pancras Pouw, oprichter van beUnited, gaat in vervolg op het interview met Richard Beune met de aanwezigen het gesprek aan over heden en toekomst van het MKB.

ORGANISATIE

Virtueel BitterBallenBorrel Arnhem is virtueel inspirerend zakelijk netwerken “in the cloud” voor MKB Ondernemers, directeuren en managers. Door de inrichting, ontvangst, het gebruik van digitale “statafels” en een kwalitatieve lezing is virtueel BitterBallenBorrel, een zo optimaal mogelijke simulatie van een normale fysieke netwerkborrel. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 andere ondernemers zonder dat je de deur uit hoeft!

Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd, voor en door ondernemers uit de stad/regio. Virtueel BitterBallenBorrel Arnhem wordt (mede) georganiseerd en begeleid door Jeroen Tolmeijer, Lizanne Jakobs en Aart Pastoor

Reserveren verplicht

Wil jij ook deze Virtueel BitterBallenBorrel Arnhem bijwonen? Deelname is kosteloos, reserveren verplicht. Je ontvangt de login in de reserveringsbevestiging.

beUnited Memberships

Wordt ook beUnited Member

beUnited Memberships zijn speciaal ingericht om Midden & Klein Bedrijf (MKB) ondernemers, financieel zo laagdrempelig mogelijk (24/7) toegang te geven tot Belangenbehartiging en erkende hoogwaardige specialisten op het gebied van Ondernemerschap en Juridische & HR kwesties, zonder dat het extra veel tijd, omzet, (te hoge) kosten en energie met zich mee brengt. Daarnaast geven Memberships toegang tot speciaal geselecteerde beUnited Benefits

3 Deelnemers

  • Dick van den Berg
  • Pancras Pouw
  • Johan Swaneveld

Reserveringen

Er zijn nog: 97 plaatsen beschikbaar

Ondernemers raken hele hebben en houden kwijtOne thought on “Heden en Toekomst MKB | virtueel BitterBallenBorrel Arnhem”

Geef een reactie