Moeiteloos Content Schrijven - Jessie van Loon - voor beunited University ZZP MKB Nederland

Hoe je aanSPREKENDE teksten schrijft in minder tijd | Webinar | Jessie van Loon

Datum/Tijd
Datum 16-12-2020
Tijd 19:00 - 20:30
Adres
Webinar
in the cloud

Als ze een foto van zichzelf laat zien, moet Jessie altijd even uitleggen waarom ze op bed ligt. Heel kort: Ze heeft een aandoening aan haar zenuwstelsel. Daardoor komen prikkels vanuit haar hersenen niet aan bij de spieren. Sinds 1999 kan ze niet meer zitten, staan of lopen, en noodgedwongen runt ze haar business voor 95% handsfree.

PROGRAMMA woensdag 16 december a.s.

beUnited netwerk

19.00 uur aanvang
19.05 uur  Moeiteloos Content Schrijven
20.30 uur afsluiting

Met eenvoudige technieken moeiteloos teksten schrijven!

Worstel je met het produceren van content voor je website, e-mails, blogs en artikelen op social media? Wil je moeiteloos content schrijven?

Jessie van Loon helpt je om in de ‘schrijfflow’ te komen en jouw unieke schrijfstijl te ontwikkelen. En daar trek je niet alleen méér klanten mee, maar ook nog eens de klanten die écht bij jou en je bedrijf passen. Ze leert je 7 eenvoudige schrijftechnieken die je op al je teksten kan toepassen.

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook dit Webinar – seminar in the cloud bijwonen? Bij Webinar, powered by beUnited, is aanmelden verplicht via de reservering hieronder. Deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop.

Webinar powered by beUnited,  is vanaf 18.45 uur open, om deel te nemen dien je in te loggen via de link in de aanmeldingsbevestiging. Bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

ORGANISATIE

Webinar powered by beUnited – seminars in the cloud,  wordt mede mogelijk gemaakt door de beUnited University & Development Partners.

1 Deelnemers

  • Susanne Fransen

Reserveringen

Er zijn nog: 99 plaatsen beschikbaar

Webinar in the cloudGeef een reactie