beUnited meetup Den Helder Coronaclaim MKB cafe De Boell

Meetup Den Helder – De koek is op!

Datum/Tijd
Datum 09-01-2024
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Breewaterplein 10
1781 GT Den Helder

beUnited Meetup Den Helder is een inspirerende zakelijke netwerkactiviteit. Iedere Meetup nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.30 – 19.00 uur lezing de koek is op
19.00 – 20.00 uur Napraten

Het programma van Meetup Den Helder is er op gericht om de deelnemers zo optimaal mogelijk met elkaar te laten netwerken met minimale (centrale) verstoringen c.q. onderbrekingen. beUnited Meetup Den Helder wordt georganiseerd voor en door een Team zelfstandig ondernemers uit Den Helder e.o.. Dit beUnited Team draagt zorg voor een geslaagde zakelijke Experience én is de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en beUnited.


Coronaclaim aanmeldformulier

De Koek is op

Stichting Coronaclaim MKB eist van de overheid accountability en rechtvaardigheid voor de schade als gevolg van door de overheid opgelegde coronamaatregelen. Door verplichte sluitingen, beperkte openstellingen en een markt die als gevolg van de coronamaatregelen onvoorspelbare verschuivingen heeft doorgemaakt, hebben ondernemers grote schade geleden. De koek is op, teveel ondernemers worden nog dagelijks geconfronteerd met de negatieve gevolgen.

Oproep

Coronaclaim MKB (activiteit vanuit beUnited) stelt dat elke MKB- en Zzp- ondernemer in meer of mindere mate schade heeft opgelopen en gaat juridische procedures starten om tot een eerlijke verdeling van de schade te komen. De stichting roept MKB- en Zzp-ondernemers massaal op een kosteloze schademelding te doen als gevolg het niet nakomen van beloften door toenmalig VWS-minister Hugo de Jonge en premier Mark Rutte bij het afkondigden van de coronamaatregelen.

Wil je weten of en op welke manier we samen deze juridische procedures kunnen starten, meld je dan aan en kom naar meetup Den Helder.


beUnited onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers

beUnited is dé onafhankelijke belangenorganisatie vóór en dóór zelfstandig ondernemers

beUnited staat voor samen werken aan een mensgerichte samenleving, samen werken aan rechtvaardigheid, samen werken aan onafhankelijkheid, groei van zelfstandig ondernemerschap, samen werken aan deskundigheid, kennis & kunde, samen werken aan een profijtelijk resultaat en last but not least samen werken in zelfstandigheid.

beUnited Experiences

Netwerken is de kunst van het aangaan en onderhouden van (nieuwe) contacten die nuttig en bevorderend kunnen zijn voor jouw onderneming/bedrijf. beUnited organiseert daarom, sinds 2011, meer dan 400 beUnited Experiences per jaar om zelfstandig ondernemers de mogelijkheid te bieden om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden.

Sluit je bij ons aan

Ben je zelfstandig ondernemer zorg dan samen met ons dat de stem van zelfstandig ondernemers gehoord zal worden, help ons om zelfstandig  ondernemers nog krachtiger te verenigen, inspireren, informeren, verbinden, ondersteunen en de zelfstandig ondernemersbelangen zo optimaal mogelijk te behartigen en sluit je bij ons aan als  Member,
Locatie Partner of Landelijk Partner.

Reserveren

Bij Meetup Den Helder is reserveren de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail. De investering voor de toegang, netwerken, programma, organisatie en 1 consumptie & warme hapjes bedraagt €14,99 p/p.  De toegezonden reserveringsbevestiging is tevens het betaalbewijs voor de desbetreffende beUnited Meetup. (spontaan binnenlopende deelnemers kunnen de investering, via een Mollie link, bij de ontvangstbalie voldoen)

Non-Refund Policy
Voor betalingen bij/aan/voor beUnited Meetup geldt een non-refund policy, m.a.w. indien je (gedeeltelijk) niet deelneemt zal er geen terugbetalingen van de reeds door jou betaalde investering plaatsvinden.

Annulering door beUnited
Indien er 24 uur voordat beUnited Meetup plaats zal vinden, te weinig reserveringen zijn, kan beUnited besluiten een beUnited Meetup te annuleren, dit wordt dan schriftelijk aan de deelnemers medegedeeld. Terugbetaling van de reeds via Mollie betaalde investering vindt dan, binnen 48 uur plaats, via Mollie.

0 Deelnemers


Reserveringen


Toegang, netwerken, korte lezing, 1 consumptie en (warme) snacks

€14,99Geef een reactie