Facilitypoint locatiepartner beUnited MKB meetup Arnhem

MKB Meetup Arnhem

Datum/Tijd
Datum 30-06-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Meander 251
6825 MC Arnhem

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Programma MKB Meetup Arnhem

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

 

Lezing

 

beUnited MKB Meetups

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011,  jaarlijks meer dan 300 beUnited MKB Meetups (voorheen BitterBallenBorrel) op B2B locaties en biedt de 40.000 MKB ondernemers, directieleden en managers in de Community, de mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. beUnited MKB Meetups zijn veilige bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

MKB Meetup Arnhem

MKB Meetup Arnhem is een inspirerende zakelijke meetup voor Community Members en MKB ondernemers uit Arnhem e.o. en wordt georganiseerd, voor en door ondernemers rond Arnhem. Iedere MKB Meetup Arnhem nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Reserveren verplicht

Bij MKB Meetup Arnhem is reserveren verplicht en kan enkel plaatsvinden via de website. In verband met COVID-19 richtlijnen is er een maximum aantal van 50 zakelijke deelnemers. Bij reservering betaal je de aangegeven all-in prijs voor het programma, begeleiding, de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër, de voucher voor de dranken. Voor reserveringen bij beUnited MKB Meetups geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

0 Deelnemers


Reserveringen


MKB Meetup Arnhem 17.00 - 20.00 uur

€15,49Geef een reactie