Facilitypoint locatiepartner beUnited MKB meetup Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem

Datum/Tijd
Datum 25-08-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Meander 251
6825 MC Arnhem

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011 jaarlijks meer dan 400 BitterBallenBorrels. BitterBallenBorrel is de zakelijke meetup voor het MKB ondernemers, directieleden en managers en biedt de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

 

BitterBallenBorrel powered by beUnited, sinds 2011 de zakelijke MKB MeetupProgramma BitterBallenBorrel Arnhem

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

 

Lezing

 

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem is een inspirerende zakelijke meetup voor MKB ondernemers uit Arnhem e.o. en wordt georganiseerd, voor en door ondernemers rond Arnhem.

Iedere BitterBallenBorrel Arnhem nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

BitterBallenBorrel Arnhem is laagdrempelig zakelijk netwerken; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos. De enige investering is de prijs p.p. voor het All-inclusive Hollandse bar drankarrangement (bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee). Bij BitterBallenBorrel Arnhem is de corona check app of een QR code niet nodig aangezien de meeting in een bedrijfspand plaatsvindt.

Reserveren verplicht

Bij BitterBallenBorrel Arnhem is reserveren via de website verplicht. Je betaald dan ook direct de kosten van het All-inclusive Hollandse bar drankarrangement. Voor reserveringen bij BitterBallenBorrel Arnhem geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

0 Deelnemers


Reserveringen


BitterBallenBorrel Arnhem All-inclusive Hollandse bar drankarrangement 17.00 - 20.00 uur

€15,49Geef een reactie