Facilitypoint locatiepartner beUnited MKB meetup Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem

Datum/Tijd
Datum 27-10-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Meander 251
6825 MC Arnhem

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011 meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem is een inspirerende zakelijke meetup die wordt georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Arnhem e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Arnhem nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Arnhem is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos.

Programma

BitterBallenBorrel Arnhem

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

Lezing

 

Reserveren

Bij BitterBallenBorrel Arnhem is reserveren de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

0 Deelnemers


Reserveringen


reservering BitterBallenBorrel Arnhem 17.00 - 20.00 uurGeef een reactie