beUnited BitterBallenBorrel Arnhem Online marketing anno 2021 Yvette Drenth

BitterBallenBorrel Arnhem | Online Marketing anno 2021

Datum/Tijd
Datum 21-10-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Meander 251
6825 MC Arnhem

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Programma

BitterBallenBorrel Arnhem 21 oktober a.s.

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing Online Marketing anno 2021
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

Online Marketing anno 2021

Online marketing is voor veel bedrijven belangrijker dan ooit. Het jaar 2020/2021 heeft zowel consumenten als bedrijven nog meer naar de online wereld verplaatst.

Hoe ga je hiermee om als bedrijf en welke online marketing middelen zet je in? Een blik op verschillende soorten die er zijn en hoe jij ze effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf.

beUnited MKB meetup Arnhem Yvette Drenth Online marketing anno 2021 Fresh Finds

Yvette Drenth

Yvette Drenth is een ervaren en gedreven online marketeer met als doel om online marketing voor iedereen toegankelijk én begrijpelijk te maken. Juist ook voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Als creatieve freelance online marketeer helpt ze graag overzicht te brengen en gepassioneerde ondernemers teroeien. Juist ook voor kleinere bedrijven en zelfstandigen!

Yvette raakt graag betrokken in het enthousiasme van de ondernemers die ik help. Samen tot heldere concepten komen die leiden tot creatieve, unieke en persoonlijke marketing oplossingen die passen bij jou. Fresh Finds staat letterlijk voor ‘frisse vondsten’. Dit omdatze ondernemers op mijn eigen, frisse manier help beter gevonden te worden op het internet! Wij vinden elkaar en je potentiële klanten vinden jouw bedrijf.

BitterBallenBorrel(s)

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011,  jaarlijks meer dan 400 BitterBallenBorrels, (zakelijke MKB eetups) op B2B locaties en biedt de 40.000 MKB ondernemers, directieleden en managers in de Community, de mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrels zijn veilige bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem is een inspirerende zakelijke meetup voor Community Members en MKB ondernemers uit Arnhem e.o. en wordt georganiseerd, voor en door ondernemers rond Arnhem. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Reserveren verplicht

Bij BitterBallenBorrel Arnhem is reserveren verplicht en kan enkel plaatsvinden via de website. In verband met COVID-19 richtlijnen is er een maximum aantal van 75 zakelijke deelnemers. Bij reservering betaal je de aangegeven all-in prijs voor het programma, begeleiding, de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër, de voucher voor de dranken. Voor reserveringen bij beUnited MKB Meetups geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

17 Deelnemers

  • Lizanne Jakobs
  • Antonius van Tilburg
  • Marlies Stevens
  • maarten pouwels
  • Annelies Pennings
  • Jeroen Tolmeijer
  • Yvette Drenth
  • Nicole van Laarhoven
  • Arnoud Vos

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie