beUnited MKB meetup Bunnik Charlon Imamdi MOTIVATIONAL SPEAKER

BitterBallenBorrel Bunnik | De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!

Datum/Tijd
Datum 19-10-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Programma BitterBallenBorrel Bunnik 

19 oktober a.s.

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch
20.00- 22.00 uur Natafelen

De Kracht van persoonlijke ontwikkeling!

Charlon Imamdi is een autoriteit op zijn gebied en is een veelgevraagd spreker met uitstekende reviews. Hij reikt ideeën aan die het denken omzetten in doen. Door Middel van het ervaren en doen blijft het beter hangen en ga je stappen maken. Charlon Imamdi heeft ervaring als werkloze en als ondernemer. Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd? 

Het nieuwe ondernemen!

De snel veranderende wereld biedt ons weinig houvast. Als ondernemer, zzp’er, en zelfs met een goede baan op de reguliere arbeidsmarkt heb je geen zekerheid. We houden ons allen bezig met vergelijkbare vraagstukken: Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd? Charlon Imamdi laat ons zien hoe we ons het beste staande kunnen houden op de nieuwe arbeidsmarkt en binnen het nieuwe ondernemen. Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken.

Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt?

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd?

Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken. Iedereen is uniek, iedereen kan meer bereiken en voor iedereen is een ideale baan. Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven. 

Dit moet je ervaren.

beUnited MKB meetup Bunnik Charlon Imamdi MOTIVATIONAL SPEAKER 2

Charlon Imamdi

Voor de in Alkmaar geboren Charlon Imamdi staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Getraind door Brian Tracy, persoonlijk gecoached door Nisandeh Neta en geïnspireerd door Les Brown en vele andere beroemdheden wist hij zijn werkloosheid om te zetten in een succesvolle carrière met onder meer zijn organisatie Multi-Traject als resultaat. 

Als Motiverend Spreker is hij een sprekend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen. Hiermee trekt hij volle zalen en weet hij zijn brede publiek telkens op enthousiasmerende en boeiende wijze te inspireren.

Wanneer Charlon zijn brede kennis en ervaringen met anderen deelt, of dit nu tijdens een seminar is voor een groot publiek of als hij tijdens een zakelijk een-op-een gesprek iemand onder vier ogen spreekt, wordt hij als een zeer aangename spreker ervaren.

BitterBallenBorrels

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011,  jaarlijks meer dan 400 BitterBallenBorrels, zakelijke MKB meetups op B2B locaties en biedt de 40.000 MKB ondernemers, directieleden en managers in de Communityde mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden.

Veilig

BitterBallenBorrels zijn veilige bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. In verband met COVID-19 richtlijnen is er landelijk een maximum aantal van 75 zakelijke deelnemers.

Laagdrempelig

De toegang, het programma, de begeleiding, de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn gratis. Bij reservering voor BitterBallenBorrel Bunnik betaal je wel de aangegeven prijs per persoon voor een 3 uur Hollandse Bar drankarrangement. Optioneel kan je bij de meeste locaties ook per persoon reserveren en betalen voor deelname aan het aansluitende beUnited Menu (incl. 1 uur Hollandse Bar drankarrangement).

Het Hollandse Bar arrangement bevat bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee, het beUnited Menu is soep vooraf en hoofdgerecht geeft keuze uit Vis, Vlees of Vega.

BitterBallenBorrel Bunnik

BitterBallenBorrel Bunnik is een inspirerende zakelijke meetup georganiseerd door Community Members voor MKB ondernemers uit Bunnik e.o. Iedere BitterBallenBorrel Bunnik nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Reserveren verplicht

Bij BitterBallenBorrel Bunnik is reserveren verplicht. Reserveren kan enkel plaatsvinden via de website en komt tot stand na het afronden van de betaling van Het Hollandse Bar Arrangement en indien van toepassing het beUnited menu. Voor reserveringen bij BitterBallenBorrel Bunnik geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.-

1 Deelnemers

  • Barend Vermeulen

Reserveringen


Soort ticket Prijs Plaatsen
3 uur Hollandse Bar Arrangement
BitterBallenBorrel Bunnik | 17.00 - 20.00 uur
€17,49
beUnited menu + 1 uur Hollandse Bar-arrangement
BitterBallenBorrel Bunnik 20.00 - 22.00 uur
€19,49Geef een reactie