beUnited MKB Meetup lezing CyberSecurity Igor van Gemert

BitterBallenBorrel Houten + lezing CyberSecurity

Datum/Tijd
Datum 07-10-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Hoofdveste 10
3992DH Houten

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Programma BitterBallenBorrel Houten

dinsdag 07 oktober as.

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing CyberSecurity binnen MKB
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

CyberSecurity binnen MKB

Op 14 september geeft Igor van Gemert, CEO & Founder ResilientShield.nl, een lezing over cybersecurity binnen het MKB.

Hierbij neemt hij je mee in de recente aanvallen op de oliepijp in de USA. Nu hoor ik u denken maar is dat relevant voor mij? Het antwoord hierop is dan ook ja.

Zoals ook eerder aangekondigd door Igor van Gemert leven we nu in een tijdperk waarbij CyberWarfare onderdeel is geworden van het nieuwe normaal. Veel bedrijven zijn hun intellectueel eigendom kwijtgeraakt of zelfs slachtoffer geworden van een ransomeware attack. In deze lezing leer je wat je moet doen om cyberweerbaar te worden.

ResilientShield Igor van gemert lezing beUnited MKB meetup IJmond

Igor Van Gemert

Igor van Gemert is een slimme digitale ondernemer met visie, welke disruptieve technologie inzet om high tech en high impact business modellen & services te ontwikkelen en daadwerkelijk te implementeren.

Zijn sterke achtergrond in cybersecurity (12 jaar) , kunstmatige intelligentie en 3D/VR/AR simulaties, en uitstekende sociale vaardigheden stellen hem in staat om complexe technologie gedreven projecten te sturen en te komen tot een tastbaar resultaat.

Igor is een mensen-mens, een charismatisch leider, empathisch en in staat om mensen van een verschillend niveau aan te sturen. Verbinden van mensen en complexe materie simplificeren kenmerken hem dan ook het meeste als digitaal leider.

BitterBallenBorrel(s)

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011,  jaarlijks meer dan 400 BitterBallenBorrels, zakelijke MKB meetups op B2B locaties en biedt de 40.000 MKB ondernemers, directieleden en managers in de Communityde mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden.

Veilig

BitterBallenBorrels zijn veilige bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. In verband met COVID-19 richtlijnen is er landelijk een maximum aantal van 75 zakelijke deelnemers.

Laagdrempelig

De toegang, het programma, de begeleiding, de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn gratis. Bij reservering voor een BitterBallenBorrel betaal je wel de aangegeven prijs per persoon voor een 3 uur Hollandse Bar drankarrangement. Optioneel kan je bij de meeste locaties ook per persoon reserveren en betalen voor deelname aan het aansluitende beUnited Menu (incl. 1 uur Hollandse Bar drankarrangement).

Het Hollandse Bar arrangement bevat bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee, het beUnited Menu is soep vooraf en hoofdgerecht geeft keuze uit Vis, Vlees of Vega.

BitterBallenBorrel Houten

BitterBallenBorrel Houten is een inspirerende zakelijke meetup voor Community Members en MKB ondernemers uit Houten e.o. en wordt georganiseerd, voor en door ondernemers rond Houten. Iedere BitterBallenBorrel Houten nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Reserveren verplicht

Bij BitterBallenBorrel Houten is reserveren verplicht. Reserveren kan enkel plaatsvinden via de website en komt tot stand na het afronden van de betaling van Het Hollandse Bar Arrangement en indien van toepassing het beUnited menu. Voor reserveringen bij BitterBallenBorrel Houten geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

1 Deelnemers

  • Marcel Wildenberg

Reserveringen


BitterBallenBorrel Houten van17.00 - 20.00 uur

€14,99


Informatie

Locatie

Wishtree


Geef een reactie