Grand Cafe Z locatiepartner beUnited MKB meetup Leeuwarden

MKB meetup Leeuwarden

Datum/Tijd
Datum 28-12-2021
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Zaailand 104
8911 BN Leeuwarden

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

Programma MKB meetup Leeuwarden

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

Lezing

 

beUnited MKB Meetups

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011,  jaarlijks meer dan 300 beUnited MKB Meetups (voorheen BitterBallenBorrel) op B2B locaties en biedt de 40.000 MKB ondernemers, directieleden en managers in de Communityde mogelijkheid zich te verenigen, te netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden.

Veilig

beUnited MKB Meetups zijn veilige bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. In verband met COVID-19 richtlijnen is er een maximum aantal van 50 zakelijke deelnemers.

Thema

Iedere beUnited MKB Meetup nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig

De toegang, het programma, de begeleiding, de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn gratis. Bij reservering voor een MKB meetup betaal je wel de aangegeven prijs per persoon voor een 3 uur Hollandse bar drankarrangement. Optioneel kan je bij de meeste locaties ook per persoon reserveren en betalen voor deelname aan het aansluitende beUnited Menu (incl. 1 uur Hollandse bar drankarrangement).

Het Hollandse bararrangement bevat bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee, het beUnited Menu  geeft keuze uit Vis, Vlees of Vega.

MKB meetup Leeuwarden

MKB meetup Leeuwarden is een inspirerende zakelijke meetup voor Community Members en MKB ondernemers uit Leeuwarden e.o. MKB meetup Leeuwarden wordt georganiseerd, voor en door ondernemers rond Leeuwarden bij onze locatiepartner Grand Café Z.

Reserveren verplicht

Bij MKB Meetup Leeuwarden is reserveren verplicht. Reserveren kan enkel plaatsvinden via de website en komt tot stand na het afronden van de betaling van 3 uurs Het Hollandse bararrangement. Voor reserveringen bij beUnited MKB Meetups geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.-

0 Deelnemers


Reserveringen


MKB meetup Leeuwarden 17.00 - 20.00 uur

€14,99


Informatie

Locatie

Grand Café Z


Geef een reactie