Grand Cafe Z locatiepartner beUnited MKB meetup Leeuwarden

BitterBallenBorrel Leeuwarden

Datum/Tijd
Datum 22-02-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Zaailand 106
8911 BN Leeuwarden

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

Inspireren, informeren en verbinden is de missie van beUnited. beUnited organiseert, sinds 2011 jaarlijks meer dan 400 BitterBallenBorrels. BitterBallenBorrel is de zakelijke meetup voor het MKB ondernemers, directieleden en managers en biedt de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM. Bij BitterBallenBorrel is de corona check app of een QR code laten zien niet nodig.

BitterBallenBorrel powered by beUnited, sinds 2011 de zakelijke MKB Meetup

Programma BitterBallenBorrel Leeuwarden

17.00 – 18.00 uur Netwerken
18.00 – 18.30 uur lezing
18.30 – 19.45 uur Netwerken
19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch
20.00 – 21.30 uur Natafelen (optioneel)

Lezing

 

BitterBallenBorrel Leeuwarden

BitterBallenBorrel Assen is een inspirerende zakelijke meetup voor en door MKB ondernemers uit Assen e.o..

Thema
Iedere BitterBallenBorrel Leeuwarden nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Laagdrempelig
BitterBallenBorrel Leeuwarden is laagdrempelig zakelijk netwerken; de toegang, het programma, de begeleiding, het bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos. De enige investering is de prijs p.p. voor het All-inclusive Hollandse bar drankarrangement (bier, (goede) witte-, rode- wijn, rose, fris, water, koffie en thee) en (optioneel) het natafelen na afloop van de meetup.

Reserveren verplicht

Bij BitterBallenBorrel is reserveren via de website verplicht. Je betaald bij reservering direct de investeringskosten voor het All-inclusive drankarrangement tijdens en (optioneel) het natafelen na afloop van de meetup. Voor reserveringen bij BitterBallenBorrel geldt een non-refund policy, m.a.w. er zullen bij niet verschijnen en/of annuleren geen terugbetalingen plaatsvinden.

0 Deelnemers


Reserveringen


BitterBallenBorrel Leeuwarden All-inclusive Hollandse bar drankarrangement 17.00 - 20.00 uur

€14,99


Informatie

Locatie

Grand Café Z


Geef een reactie