Schielandshuis locatiepartner beUnited MKB meetup Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam

Datum/Tijd
Datum 15-12-2022
Tijd 17:00 - 20:00
Adres
Coolsingel 114
3011 AG Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam Powered by beUnited

beUnited is…. omdat wij zijn!

Bij beUnited gaan we uit van het diepgewortelde mensbesef, dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. beUnited is de krachtigste belangenorganisatie van, vóór en dóór het MKB, waar de mens, ondernemerschap, toewijding in delen en relaties tussen mensen onderling centraal staan. beUnited is…. omdat wij zijn!

BitterBallenBorrel

beUnited organiseert, sinds 2011 meer dan 400 BitterBallenBorrels per jaar en biedt MKB ondernemers de mogelijkheid om te verbinden, verenigen, netwerken, contacten op te doen, elkaar te ondersteunen, informatie te vergaren en content te bieden. BitterBallenBorrel(s) zijn veilige zakelijke bijeenkomsten die worden georganiseerd binnen het wettelijk kader van de WOM.

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam is een inspirerende zakelijke meetup die wordt georganiseerd voor en door MKB ondernemers uit Rotterdam e.o.

Netwerken & Thema lezing
Iedere BitterBallenBorrel Rotterdam nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor een korte lezing over een maatschappelijk en/of ondernemers thema, wordt er een pitch gegeven door een deelnemer en is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma

17.00 – 18.00 uur Netwerken

18.00 – 18.30 uur lezing

18.30 – 19.45 uur Netwerken

19.45 – 20.00 uur Verloting & Pitch

20.00 – 21.30 uur Natafelen

Lezing

 

Laagdrempelig

BitterBallenBorrel bij Restaurant Het Schielandshuis is laagdrempelig zakelijk netwerken zonder vaste kosten; de toegang, het programma, de begeleiding, het reserveren, bijwonen van de lezing en de bitterballen van Kroketterij de Bourgondiër zijn kosteloos, je betaald enkel voor de genoten consumpties. Natafelen is optioneel.

Reserveren

Bij BitterBallenBorrel Rotterdam is reserveren op deze website de enige verplichting. Dat kan heel eenvoudig hieronder op de eventpagina, je ontvangt een bevestiging van jouw reservering in de mail.

4 Deelnemers

  • Marc van der Stelt
  • Amanda Van Wilsem

Reserveringen


BitterBallenBorrel Rotterdam + (optioneel natafelen)



Geef een reactie