webinar powered by beUnited voor MKB ondernemers, directeuren & managers

[ onderwerp] | Webinar | [naam]

Datum/Tijd
Datum 27-10-2021
Tijd 19:00 - 20:30
Adres
Virtueel
Online

[onderwerp]

Webinar powered by beUnited

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van beUnited. Het nuttige met het aangename verenigen door haar Community leden ook inspirerende online informatie en content te bieden.

Webinar powered by beUnited, organiseert sinds 2018 jaarlijks meer dan 25 online seminars voor MKB ondernemers, directieleden en managers, en brengt ondernemers, directeur en managers,online, bijeen rond een thema om kennis te delen en ideeën te genereren ter ondersteuning bij het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de waarde van de (eigen) onderneming

Webinar is door de inrichting, ontvangst,  het gebruik van digitale techniek, thema, onderwerpen en sprekers, een kwalitatieve online simulatie van een normale fysieke Seminar.

 

PROGRAMMA [datum]

beUnited netwerk

[onderwerp]

19.00 uur aanvang
19.05 uur  Thema 1
20.30 uur afsluiting

 

[ONDERWERP]

 

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook dit Webinar – seminar in the cloud bijwonen? Bij Webinar powered by beUnited is aanmelden verplicht. Deelname is, tegen de vergoeding van 1,00 eur,  mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop.

Inloggen

Webinar powered by beUnited,  is vanaf 16.30 open, om deel te nemen dien je in te loggen via deze link, bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Webinar powered by beUnited – seminars in the cloud,  wordt mede mogelijk gemaakt door de beUnited University & Development Partners.

 

0 Deelnemers


Reserveringen

Er zijn nog: 100 plaatsen beschikbaar

Webinar in the cloud


Informatie

Locatie

beUnited in the cloud


Geef een reactie