beUnited being conscious Verander van gedachten ... Creëer nieuwe resultaten

3-daagse Cursus | Verander van gedachten … Creëer nieuwe resultaten

Datum/Tijd
Datum 26-11-2021 - 28-11-2021
Tijd Hele dag
Adres
Bovendijk 38
3648NM Wilnis

Onthul je ware potentieel van binnenuit.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het helpen van mensen om hun leven te transformeren, heeft Morgan Thomas een unieke stijl ontwikkeld. Hiermee – gecombineerd met zijn gevoel voor humor – weet hij mensen te verbinden en helpt hij ze om hun ware kracht te ontdekken.

HET PAD

Onze cursus is ontwikkeld om jouw potentieel te onthullen en om de kwaliteit van jouw leven direct en blijvend te veranderen. Dit in slechts drie dagen waarin jij ontdekt wie je werkelijk bent en wat echt betekenis geeft aan jouw leven.

Na deze drie dagen ervaar je een gevoel van vrijheid om jezelf te zijn, zelfvertrouwen en de kracht om sterk te zijn op die vlakken in jouw leven die voor jou het belangrijkste zijn.

beUnited being conscious Verander van gedachten ... Creëer nieuwe resultaten Programma

NEUROSCIENCE

Onze cursus biedt je praktische handvatten en tools voor verandering en een persoonlijke transformatie. Onze bewezen neurowetenschappelijke benadering van leren maakt je bewust van hoe je denkt, handelt en voelt.

Vanuit dit bewustzijn ontstaat een persoonlijke transformatie waardoor je echt op één lijn komt met wat nu werkelijk betekenis en een doel geeft aan jouw leven en jouw community.

Deelnemers aan onze cursus ervaren dat zij verder kunnen kijken dan de omstandigheden in hun leven, dan hun eigen beperkende gewoontes en patronen en dan de beperkingen van deze tijd.

beUnited being conscious Verander van gedachten ... Creëer nieuwe resultaten logo

VOORDELEN

 • Je wordt niet langer tegengehouden door je negatieve gedachten en emoties en leert hoe je deze kunt doorbreken.
 • Je acties worden niet langer bepaald door je angsten.
 • Je komt los van problemen uit het verleden en van obstakels die je hebben afgeremd.
 • Je neemt afscheid van ongewenste gewoontes die je vrijheid jarenlang hebben belemmerd.
 • Je ontwikkelt nieuwe gewoontes die passen bij de toekomst die je voor jezelf wenst.
 • Je ontdekt de mogelijkheden van neuroplasticity (neurale plasticiteit) en ervaart dat je geest weer is ‘ingeschakeld’.
 • Je beoefent meditatie, leert de basisprincipes achter meditatie kennen en ontdekt waarom het werkt.
 • Je creëert een vrije, ruime en rustige geest.
 • Je krijgt een duidelijk beeld van wat jij wilt voor jouw toekomst en een vrije geest om dit doel ook daadwerkelijk te bereiken.
 • Je vertrekt uiteindelijk weer met een structuur die je kan helpen in jouw verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Methodologie

Verander je gedachten en creëer nieuwe resultaten. Ons doel is om bij te dragen aan de kwaliteit van jouw leven door je bewust te maken, emotionele vrijheid te geven en je te helpen de ‘flow’ in jouw leven te vinden en te behouden.

beUnited being conscious Verander van gedachten ... Creëer nieuwe resultaten Morgan Thomas

MORGAN THOMAS

Mijn passie
Zolang als ik mij al kan herinneren, wilde ik lesgeven. Een passie die ik vanaf mijn tienerjaren heb ontwikkeld door zelf te leren van enkele van de beste leraren ter wereld. Dankzij mijn grote verscheidenheid aan ervaringen heb ik een groot aantal uiteenlopende ideeën en filosofieën kunnen integreren in het werk dat ik de afgelopen dertig jaar heb gedaan. Zo heb ik in mijn thuisland, Zuid-Afrika, marineduikers opgeleid, kort na het afschaffen van de apartheid transformatieworkshops gegeven in townships en bedrijfsprogramma’s geleid voor multinationals met een breed scala aan arbeidskrachten.

Mijn reis
Nadat ik een internationaal bedrijf had geholpen met het opzetten van persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s in Kaapstad, ben ik in 2004 naar Nederland verhuisd. Hier verlegde ik mijn focus naar het bedrijfsleven. In de afgelopen tien jaar heb ik samen met vele vooraanstaande klanten een succesvol en stabiel adviesbureau opgebouwd. Nu ben ik ontzettend blij om daarnaast ook weer terug te keren naar het verzorgen van persoonlijke transformatieprogramma’s ter aanvulling op mijn zakelijke werk.

Mijn hart
Wat mij uniek maakt, is mijn diepe waardering voor alle menselijke dromen, verlangens en onzekerheden. Zelf heb ik de kans gehad om veel van mijn dromen in vervulling te laten gaan en om mijn onzekerheden te transformeren, deze kennis wil ik maar al te graag doorgeven aan anderen. Wat ik heb geleerd is dat iedereen zijn eigen pad en zijn eigen passie heeft, maar dat te veel mensen vastzitten in zelfbeperkende overtuigingen of wachten op de juiste omstandigheden of de juiste gevoelens om hun dromen te volgen. Door oosterse en westerse filosofieën te combineren met toonaangevende psychologie en neurowetenschappen, heb ik een methode ontwikkeld die het verschil maakt dankzij een directe en vermakelijke benadering waardoor mensen zich altijd geliefd en gewaardeerd voelen om wie ze werkelijk zijn.

beUnited being conscious Verander van gedachten ... Creëer nieuwe resultaten Carolien Brouwer

CAROLIEN BROUWER

Wie is Carolien Brouwer
Als kind was ik al heel gevoelig en wijs, ik voelde meer dan anderen. Onbewust wist ik altijd al dat ik contact kon maken met het universum en dat ik daar wijsheid uit kon putten. Mijn boekenkast staat dan ook al sinds mijn jeugd vol met boeken over zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik wilde alles weten over het leven en over de spirituele wereld en wist dat ik deze kennis ooit over wilde dragen op anderen. In mijn jeugd was er echter geen ruimte voor mijn gevoeligheid, ik ontwikkelde dus een manier om te kunnen overleven…

Mijn reis
Ik moest dus eerst een ander levenspad bewandelen om uiteindelijk te komen waar ik nu ben. Na mijn studies tandtechniek en hogere economie belandde ik in de tandheelkundige wereld en later ook in de snelgroeiende wereld van 3D-printen. In deze vakgebieden bekleedde ik diverse functies. Ik runde mijn eigen adviesbureau, maar werkte ook in het bedrijfsleven en bekleedde functies als Business Developer. Ik werkte veel en reisde voor mijn werk de hele wereld over. In al die jaren ben ik echter letterlijk de verbinding met mijzelf kwijtgeraakt. Ik was alleen maar gefocust op de buitenwereld, zat meer in mijn hoofd dan in mijn hart en vergat om voor mijzelf te zorgen, zelfs toen mijn lichaam duidelijke signalen gaf dat het zo niet meer verder kon. Het universum trapte echter op de rem. Eerst door een zeilongeluk dat mij bijna mijn leven kostte en even later door een complete fysieke burn-out. Mijn lichaam was volledig uitgeput en ik moest veranderen. Ik keerde dus naar binnen en leerde om naar mijn lichaam te luisteren. Dit bracht mijn innerlijke reis in een stroomversnelling. Na veel goede coaching ben ik zelf trainingen op het gebied van coaching gaan volgen (NLP en HSP-ADD Coach). Ik heb veel geleerd en meegemaakt op mijn levenspad en deze kennis kan ik goed combineren met de trainingen die ik volgde.

​Na een ontmoeting met Morgan Thomas, die mij kennis liet maken met de cursus van Joe Dispenza, vielen voor mij de puzzelstukjes op hun plaats en kwam er eindelijk een echte doorbraak. Ik leerde mijn eigen (nieuwe) werkelijkheid te creëren, verbinding te maken met mijn hart en de echte verbinding met mijzelf en het veld aan te gaan. Ik leerde hoe ik mijn hersenen kon herprogrammeren en mijn lichaam kon reconditioneren om een blijvende verandering te creëren. En ook mijn gezondheid werd beter.

Mijn missie
Steeds meer mensen voelen de behoefte aan zo’n fundamentele verandering in hun leven. In onze versnellende, materialistische en rationele wereld voelen mensen zich steeds minder verbonden met zichzelf en met hun omgeving. Het is tijd om gevoel en het echte bewustzijn weer te laten zegevieren.

Ik voel heel duidelijk dat ik hier ben om anderen te helpen, te ondersteunen en te begeleiden. Daarnaast vind ik het zeer waardevol om mijn kennis en levenservaring te delen met anderen. Voor hen wil ik een veilige haven zijn.

BRONNEN

Dr. Joe Dispenza over Aanwezig zijn
Als trainer voor het werk van dr. Joe Dispenza gebruikt Morgan de neurowetenschappelijke benadering die dr. Joe heeft ontwikkeld en geeft hij de workshops “verander je van gedachten … creëer nieuwe resultaten”

Let op:
Voor alle deelnemers hebben wij een gereduceerd tarief weten te regelen in het nabij gelegen Hotel Mijdrecht Marickenland. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, neem dan contact op met het hotel en vermeld de naam van deze cursus voor de gereduceerde kamerprijs.

1 Deelnemers

 • Pancras Pouw

Reserveringen


Verander van gedachten ... Creëer nieuwe resultaten 3-daagse diepe duik hoe je hersenen werken en hoe je krachtig toegang hebt tot je geest en kunt creëren wat je maar wilt.‎

€595,00


Informatie

Geen Categorieën

Locatie

Milk & Meetings


Geef een reactie