BitterBallenBorrel meer winst en meer tijd Rene Bos beunited

Virtueel BitterBallenBorrel Drenthe

Datum/Tijd
Datum 03-12-2020
Tijd 16:45 - 19:00
Adres
Virtueel
Online

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van BitterBallenBorrel® door MKB ondernemers live & virtueel inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat, zo ook in deze roerige en onzekere tijd.

Virtueel BitterBallenBorrel Drenthe

Virtueel BitterBallenBorrel Drenthe is virtueel inspirerend zakelijk netwerken “in the cloud” voor MKB Ondernemers, directeuren en managers. Door de inrichting, ontvangst, het gebruik van digitale “statafels” en een kwalitatieve lezing is virtueel BitterBallenBorrel, een zo optimaal mogelijke simulatie van een normale fysieke netwerkborrel.

100 deelnemers

Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste ca 15 andere ondernemers zonder dat je de deur uit hoeft!

PROGRAMMA

16.45 – 17.00 Inloggen Virtueel BitterBallenBorrel Drenthe
17.00 – 18.00 Voorstellen en wat voor elkaar betekenen

  • Iedereen krijgt 1 minuut om zich voor te stellen en een hulpvraag te stellen.
  • Reacties deelnemers (2 à 3 minuten) tips, informatie, ervaringen, etc.

18.00 – 18.20 méér WINST én méér TIJD!

18.20 – 18.50 Twee rondes van 10 à 15 min napraten over lezing.

  • in groepjes van 5 – 7 deelnemers
  • virtuele statafels

18.50 – 19.00 Plenair afsluiten

méér WINST én méér TIJD!

Mijncontract.nl

Heeft u inzicht op al uw afgesloten (onderhoud) contracten en overeenkomsten? Weet u wanneer uw energiecontract afloopt? Wat je in de praktijk vaak tegenkomt is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen. Dit is zonde en dat kan c.q. moet anders, immers een euro besparen is een euro meer winst. René Bos laat ons zien hoe je vrij eenvoudig een veilig, slim en simpele omgeving kan creëren waar je in één oogopslag kan zien wat de status van je contracten is en hoe slimmer kan inkopen, met andere woorden; Meer winst en meer tijd!

René Bos

René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl. In 1996 is hij het ondernemerschap ingestapt en heeft hij met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte hij dat het verkopen van zijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken had hij weinig tijd over! Dit heeft hem aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer.

Mijncontract.nl Landelijk Partner beUnited Netwerk BitterBallenBorrel

ORGANISATIE
Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd, voor en door ondernemers uit de provincie. Virtueel BitterBallenBorrel Drenthe wordt (mede) begeleid door Eli te Winkel.

Reserveren verplicht

Wil jij donderdag 03 december a.s. ook Virtueel BitterBallenBorrel Drenthe bijwonen? Deelname is kosteloos, reserveren verplicht. Je ontvangt de login in de reserveringsbevestiging.

1 Deelnemers

  • Danielle de Klerk

Reserveringen

Er zijn nog: 109 plaatsen beschikbaar
Soort ticket Plaatsen
Bevestiging Virtueel BitterBallenBorrel Drenthe
Virtueel netwerken & lezing méér WINST én méér TIJD!
StandaardticketGeef een reactie