beUnited webinar 2022 in met heldere doelen en prioriteiten Lizanne Jakobs Brilliant Work bedrijfscoach

webinar | 2022 in met heldere doelen en prioriteiten

Datum/Tijd
Datum 12-01-2022
Tijd 12:30 - 13:30
Adres
Virtueel
Online

We worden allemaal elke dag bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, hebben een hoop ideeën en wensen voor ons bedrijf.  Maar hoe zorg je dat je komend jaar met focus gaat werken, je voornamelijk richt op dat wat jou en je bedrijf echt verder gaat helpen?

In dit webinar leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren die je hierbij gaan helpen. Ook vertel ik je hoe je dit handig grafisch weer kan geven zodat het in een oogopslag helder is. Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor 2022 plant zodat je voldoende “aan” je zaak werkt en niet er “in”.

Je hakt knopen door over hoe je nu echt tijd of geld gaat besteden en wat je juist niet of minder gaat doen, of misschien wil uitbesteden. Interessant voor elk type ondernemer of leidinggevende, wat je in dit webinar leert helpt je zeker om effectief en met plezier te werken. 

PROGRAMMA

12:25 uur Inloggen
12:30 uur Aanvang
13:30 uur Q&A
14:00 uur Afsluiting

Tijdens en na het webinar (Q&A) is er voldoende tijd voor vragen, dus zorg dat je klaar zit om actief mee te doen!

Lizanne Jakobs

Het webinar wordt gegeven door Lizanne Jakobs, oprichtster van Brilliant Work. Uitgeroepen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB in 2019 en 2020 door Corporate Vision Magazine. De meeste trajecten bij Brilliant Work worden 33-100% gefinancierd met behulp van subsidie. Lizanne heeft lange tijd in het Verenigd Koninkrijk gewoond, waar ze door Enterprise Nation werd verkozen tot een van de 50 beste consultants van het land. Ze is drs in de bedrijfscommunicatie, gecertificeerd Ology coach en DiSC trainer. Ze is een bevlogen spreekster met een pragmatische en humoristische inslag, in haar webinars leer je praktische informatie en het geeft je stof tot nadenken.

recensies

De stappen zijn duidelijk en bieden een overzichtelijke hou vast. Ik denk dat ik hier veel van kan leren en toepassen. Voor de rest vond ik het een interessante webinar en qua timing wist Lizanne het goed aan te voelen – Bo Schutte van Bo Schutte graphic design

We hebben geleerd hoe je je doelen bepaald op een duidelijke manier en visueel zichtbaar. Erg leuk om dit webinar te volgen – Mario en Joke van der Meij, Brickstickershop

Wil jij dit webinar bijwonen?

beUnited webinar organiseert jaarlijks meer dan 50 hoogwaardige webinars met inspirerende thema’s voor MKB ondernemers.

Wil jij dit webinar bijwonen, meld je dan hieronder aan, de investering voor dit hoogwaardige webinar bedraagt € 49,95 incl. BTW per persoon. 

2 Deelnemers

  • Pancras Pouw
  • Lizanne Jakobs

Reserveringen


Reservering webinar | 2022 in met heldere doelen en prioriteiten | 12-01-2022

€49,95



Geef een reactie