beUnited webinar Boeien en binden van je medewerkers Lizanne Jakobs Brilliant Work

webinar | Boeien en binden van je medewerkers

Datum/Tijd
Datum 11-02-2022
Tijd 12:30 - 14:00
Adres
Virtueel online
3992 DG Houten

Altijd de juiste medewerker op de juiste plaats

Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om de juiste mensen aan te trekken en te houden. Ze zijn helemaal niet te vinden, of hun kennis en ervaring sluit niet aan bij wat je als werkgever nodig hebt. Ook de houding van je mensen is misschien niet (helemaal) zoals je het zou willen of je beste mensen stappen op. Zeker na twee jaar met Dit alles gaat of ten koste van je bedrijfsgroei, of van de manier van werken en cultuur zoals je die zou willen in jouw organisatie. Met met de juiste planning en aanpak is hier bijzonder veel aan te voorkomen of verbeteren.

In dit webinar hoor je wat de stappen zijn om te zorgen dat het aantal medewerkers, hun instelling en kennis wel aansluiten bij je bedrijfsdoelen en klantbehoeftes, hoe je dat doet en welke subsidies hier voor beschikbaar zijn. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het webinar. Schrijf je in als je als ondernemer, MT lid of HR manager hier meer over wilt weten.

PROGRAMMA

12:25 uur Inloggen
12:30 uur Aanvang
13:30 uur Q&A
14:00 uur Afsluiting

Tijdens en na het webinar (Q&A) is er voldoende tijd voor vragen, dus zorg dat je klaar zit om actief mee te doen!

Lizanne Jakobs

Het webinar wordt gegeven door Lizanne Jakobs, oprichtster van Brilliant Work. Uitgeroepen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB in 2019 en 2020 door Corporate Vision Magazine. De meeste trajecten bij Brilliant Work worden 33-100% gefinancierd met behulp van subsidie. Lizanne heeft lange tijd in het Verenigd Koninkrijk gewoond, waar ze door Enterprise Nation werd verkozen tot een van de 50 beste consultants van het land. Ze is drs in de bedrijfscommunicatie, gecertificeerd Ology coach en DiSC trainer. Ze is een bevlogen spreekster met een pragmatische en humoristische inslag, in haar webinars leer je praktische informatie en het geeft je stof tot nadenken.

Wil jij dit webinar bijwonen?

beUnited webinar organiseert jaarlijks meer dan 50 hoogwaardige webinars met inspirerende thema’s voor MKB ondernemers. Wil jij dit webinar bijwonen, meld je dan hieronder aan.

2 Deelnemers

  • Robin Severijns
  • Jitse de Jong

Reserveringen


Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Geef een reactie