beUnited University Samen Sterker Business Challenge Bart van den Belt

Gentle update – Samen sterker – beUnited

Gentle update – Samen sterker – beUnited

Graag geef ik je een update.

Er zijn al 256 beUnited members die gaan starten met de gratis Business Challenge van onze University Partner Bart van den Belt?

Misschien was je er nog niet aan toegekomen omdat je tijdlijn of hoofd te vol is. Zie deze mail dan als een gentle reminder.

“Te veel aan mijn hoofd” is overigens de beste reden om een week te focussen op de groei van je business.

Ja ik doe ook mee 


Prettige dag en tot maandag?

Pancras Pouw

Pancras Pouw

(groot)vader, ondernemer, visionair, inspirator, vrijdenker, levenskunstenaar, verbinder, golfer

Een ervaren visionaire bestuurder/directeur die weet wat het is om (eind) verantwoordelijk te zijn voor een organisatie en gewend is om de strategie te bepalen en deze operationeel weet te vertalen naar doelen. Beschikt over een buitengewoon groot (social) netwerk en is zeer succesvol gebleken bij het uitrollen van "new business".

Een daadkrachtige persoonlijkheid, out of the box denker die de lijnen helder edoch daadkrachtig uitzet en daarbij vertrouwt op c.q. gebruik maakt van de kwaliteiten van het team en de organisatie.

Een echte stimulator met een heldere open leiderschapsstijl met een bewezen strategisch, financieel/bedrijfseconomisch en organisatorisch inzicht. En in de vervulde rollen/opdrachten verantwoordelijk geweest voor het initiëren van beleid en leiding geven aan de uitvoering, aan reorganisaties en het bedenken, opzetten en uitrollen van nieuwe organisatie(onderdelen), concepten, producten, diensten en marketingactiviteiten.

Geef een reactie