Jessie van Loon

Moeiteloos Content Schrijven door Jessie van Loon voor beUnited ZZP MKB Nederland

Wie is Jessie van Loon?

Jessie van Loon noemt zichzelf een mazzelkont die van schrijven houdt en er haar beroep van heeft kunnen maken!

Als ze een foto van mezelf laat zien, moet ze altijd even uitleggen waarom ze op bed lig. Heel kort: Ze heeft een aandoening aan haar zenuwstelsel. Daardoor komen prikkels vanuit haar hersenen niet aan bij de spieren. Sinds 1999 kan ze niet meer zitten, staan of lopen, en noodgedwongen runt ze haar business voor 95% handsfree.

Wat doet Jessie van Loon?

Van huis uit is ze freelance journalist; tegenwoordig zet ze haar kennis over tekstschrijven in om ondernemers als jij te helpen om de stap naar zakelijk bloggen te zetten.

Sinds 2002 heeft ze een eigen tekstbureau, Tekstraket. Toen zakelijk bloggen ‘in de mode’ kwam, vroegen klanten haar als ghostblogger.

Begin 2016 besloot ze dat ze haar kennis wilde gaan delen. Met ondernemers die zelf willen bloggen maar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dus ook met jou!

In de schrijversflow

In de training Moeiteloos Content Schrijven ontwikkel je je unieke schrijfstijl. En daar trek je niet alleen méér klanten mee, maar ook nog eens de klanten die écht bij jou en je bedrijf passen. Je leert 7 eenvoudige schrijftechnieken die je op al je teksten kan toepassen. Van een slimme homepage waardoor bezoekers niet direct wegklikken tot een aantrekkelijke social media post die veel interactie uitlokt. En van een waardevolle blog die hoog scoort in Google tot een overtuigende e‑mail die meteen omzet oplevert en die door jouw pakkende onderwerpregel 2 keer zo vaak wordt geopend.