BitterBallenBorrel Emmen locatiepartner Atlas Theater

ATLAS Theater

WELKOM BIJ ATLAS theater 

“Ruimte aan gezelschappen van 10 tot maximaal 2.500 personen.”

Coronaproof bijeenkomst organiseren?

Op zoek naar een ‘coronaproof’ locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Sinds 1 juni worden onze vergaderruimtes weer verhuurd! Onze ruimtes zijn volledig volgens de protocollen én met 1,5 meter afstand ingericht. Training, lezing, cursus, vergadering of andere bijeenkomst? Bij ons bent u van harte welkom!

Ruimte voor grote events, congressen en vergaderingen. Het ATLAS Theater biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot maximaal 2.500 personen.

Cultuurliefhebbers, congresbezoekers en feestgangers voelen zich uit en thuis in het ATLAS Theater. Het stadstheater heeft een grote schouwburgzaal en een kleinere multifunctionele vlakkevloerzaal. Ook beschikt het theater over vele flexibele vergaderruimtes met alle moderne multimediale faciliteiten. Het ATLAS Theater is daardoor uitstekend geschikt voor al uw zakelijke arrangementen, bijeenkomsten en evenementen. Of het nu gaat om een groot symposium, een congres, een bedrijfsfeest, vergadering of een compleet verzorgd gala: het ATLAS Theater biedt u en uw gasten een belevenis om nooit te vergeten.

Vergaderruimtes

Onze zeven strak ingerichte vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 170 personen. De zalen zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten, zoals gratis wifi, tv-scherm met soundbar, laptop, climate control en flipover. Zalen 3 en 5 beschikken standaard over een beamer met projectiescherm.

Arrangementen

Tijdens een vergadering is het mogelijk om een vergaderarrangement bij te boeken. Bij alle vergaderarrangementen is naast zaalhuur onbeperkt koffie, thee, koekjes, mintjes, moccaboontjes en verschillende soorten fruitwater (komkommer, citroen/sinaasappel en gember) inbegrepen. Afhankelijk van het arrangement is een heerlijk lunchbuffet, pauzelekkernij en/of tweegangendiner inclusief. De arrangementen kunnen genuttigd worden in ons sfeervolle Theaterrestaurant.

Twee prachtige theaterzalen

Onze Rabo Zaal (800 stoelen) is zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, zowel in de sfeervolle zaal als op het ruime podium. De Dagblad van het Noorden Zaal is een multifunctionele vlakkevloerzaal met een inschuifbare tribune van 300 stoelen en maximaal 500 staanplaatsen, hierdoor is de zaal geheel naar wens in te richten. In beide zalen zijn de mogelijkheden eindeloos: denk aan het organiseren van congressen, bedrijfsfeesten, evenementen, gala’s, workshops, diners, lezingen en meer. Maar ook voor particulieren zijn de mogelijkheden eindeloos denk aan bruiloften, uitvaarten en jubilea.

Beide zalen beschikken over de nieuwste theatertechnische voorzieningen en ondersteuning door onze eigen theatertechnici.

Neem contact met ons op!
Wij denken graag mee! 

ATLAS theater

Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen
Drenthe
Nederland

Geef een reactie