BitterBallenBorrel Stichtse Vecht locatiepartner De Eendracht Maarssen

De Eendracht Maarssen

WELKOM bij De Eendracht Maarssen

Dé ontmoetingsplek van Maarssen op een unieke plek…

Natuurlijk is de Eendracht er voor iedereen! Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, een snelle hap omdat dat vaak makkelijker is dan zelf koken, een uitgebreid diner met de familie omdat er iets te vieren is, een kaartje leggen met je vrienden, de week doormidden zagen aan de bar….. zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Volop zakelijke mogelijkheden

Even voor inspiratie uit de drukte van de dag, voor het triggeren van een managementteam, voor het smeden van nieuwe plannen of het bespreken van vertrouwelijke zaken? Het kan bij De Eendracht Maarssen.

Het monumentale pand in het centrum van Maarssen leent zich goed voor het geven van een presentatie, cursus, training of lezing. Voor dergelijke (besloten) gelegenheden hebben wij 3 sfeervolle zalen ter beschikking. De zaalverhuur voor zakelijke doeleinden heeft meer om handen dan enkel een mooie ruimte. In overleg zorgen we voor een perfecte zaalopstelling waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn.

Zakelijke lunch/diner

De Eendracht Maarssen is een geliefde locatie voor een zakelijke lunch of diner nabij Utrecht. Grote en kleine gezelschappen, we hebben voor ieder een geschikte ruimte. Neem plaats in ons gezellige Café-Restaurant of kies voor een private setting in een van onze zalen.

Ideale vergaderlocatie 

Op zoek naar een unieke locatie in de omgeving Utrecht om te vergaderen? De Eendracht heeft alle nodige faciliteiten in huis voor uw zakelijke bijeenkomst. Daarbij is ons monumentale pand een sfeervol decor voor elke meeting. Wat wilt u nog meer?- Direct boekbaar, bevestiging binnen 2 uur per mail of telefoon.

  • Flexibel aantal personen tot op de dag zelf
  • Herhaald boeken wordt beloond met korting
  • Zaalhuur is inclusief WiFi, achtergrondmuziek, medewerkers en losse beamer + scherm
Karakteristieke evenementenlocatie

Voor zaalverhuur in het hart van Maarssen voor zakelijke bijeenkomsten bent u bij De Eendracht aan het juiste adres. Wij bieden ruime mogelijkheden en kunnen alles faciliteren; van technische hulpmiddelen tot lekkere versnaperingen.

  • Direct boekbaar, bevestiging binnen 2 uur per mail of telefoon
  • Flexibel aantal personen tot op de dag zelf
  • Herhaald boeken wordt beloond met korting- Zaalhuur is inclusief WiFi, achtergrondmuziek, medewerkers en losse beamer + scherm

De Eendracht Maarssen

Langegracht 51
3601 AK Maarssen
Utrecht
Nederland

Geef een reactie