beUnited locatiepartner De Graanmaalderij Gouderak

De Graanmaalderij

VOOR VERGADERINGEN EN WORKSHOPS.

Karakteristiek en sfeervol vergaderen in het Groene Hart

Ben je op zoek naar een locatie waar je rustig kunt vergaderen? Of geef jij regelmatig een workshop of training? En vind je het lastig om een leuke, betaalbare vergaderlocatie te vinden?

Stop met zoeken en boek vergaderlocatie De Graanmaalderij in Gouderak!

Je weet wat je wilt: een prettige sfeer, een inspirerende plek, een centraal gelegen locatie met gratis parkeergelegenheid en natuurlijk ook een betaalbare ruimte.

Het vinden van een goede vergaderlocatie is vaak een enorme speurtocht waarbij je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet.

Je wilt graag vooraf duidelijkheid over de kosten. Je wilt geen standaard ruimte met systeemwandjes en systeemplafonnetjes, maar een ruimte met smoel, met karakter. Een ruimte waarbij mensen direct bij binnenkomst zeggen: O wauw. Zodat de sfeer voor je bijeenkomst gelijk gezet is.

De Graanmaalderij voldoet aan deze wensen. En de mogelijkheden zijn eindeloos.

beUnited locatiepartner De Graanmaalderij Gouderak 1

De Graanmaalderij

De Graanmaalderij is in 1916 gebouwd door een coöperatie van boeren uit Gouderak. Er werd veevoer gemalen, aangevoerd door schepen die over de Hollandse IJssel voeren. Begin jaren ’60 is het pand in onbruik geraakt. Na een enorme restauratie tussen 2011 en 2016 is de begane grond nu beschikbaar als ruimte voor vergaderingen, workshops en soortgelijke zakelijke bijeenkomsten. De ruimte ademt de industriële sfeer van toen, en is uiteraard tegelijkertijd voorzien van alle gemakken van nu.  Een unieke locatie die jouw bijeenkomst tot een bijzondere ervaring maakt.

De Graanmaalderij biedt normaal gesproken plaats aan maximaal 70 personen. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een lange tafel met aan weerszijden stoelen, maar ook een opstelling van losse tafels of alleen stoelen is mogelijk. Voor een sfeerimpressie, klik je hier of bekijk je het filmpje hieronder.

DE GRAANMAALDERIJ IN CORONA-TIJD

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van de Rijksoverheid, Wat kan er nu wel en niet?

Op 1,5 meter afstand kunnen er 20 gasten ontvangen worden in de Graanmaalderij. Wanneer de 1,5 meter maatregel wordt losgelaten (al dan niet met een toegangstest of een vaccinatiecontrole met de corona-check-app) dan is de ruimte geschikt om maximaal 70 gasten binnen te ontvangen .

Terras
De parkeerplaats met moestuin is gemakkelijk om te bouwen tot terras. Zo kan er bijvoorbeeld buiten pauze gehouden worden tussen de bijeenkomsten door. Ook is het mogelijk om buiten een BBQ of diner te organiseren met maximaal 30 personen.

beUnited locatiepartner De Graanmaalderij Gouderak 2

Betaalbaarheid

De Graanmaalderij hanteert zeer betaalbare tarieven. We willen dat de locatie toegankelijk is voor zowel grotere bedrijven als zzp-ers, en ook voor de kleinere groepen.

Download hier onze tarieven als pdf-bestand.

De Graanmaalderij

Middelblok 2
2831 BP Gouderak

0624441912
E esther@graanmaalderij.nl

Geef een reactie