Facilitypoint locatiepartner beUnited MKB meetup Arnhem

Facility Point Arnhem

De flexibele kantooroplossing voor ondernemers

Wat je ook zoekt, in Facility Point vindt je het. Een kantoor voor 1 of voor 20 personen? Alleen een adres, met of zonder telefoonbeantwoording? Wil je een uurtje vergaderen of een trainingsruimte voor meerdere dagen. Alles is mogelijk. Onze dienstverlening is er op gericht om jou het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken. Parkeren is gratis voor de deur, en je zo op de snelweg!

Kantoren

Volledig ingerichte kantoren, ideaal voor als je snel wilt starten of je bestaande bedrijf wilt uitbreiden en verder professionaliseren. Maar je kunt ook een kantoor zonder meubilair huren zodat je dat naar eigen inzicht kunt inrichten. Wij denken vanuit de wensen van de ondernemer en bouwen onze diensten daaromheen. Niet andersom.

Virtuele kantoren

Wel een kantoor maar geen fysiek kantoor. Je ontvangt bij ons je post en je kunt gebruik maken van een werkplek of een vergaderzaal wanneer het jou uitkomt om jouw klanten en relaties te ontvangen.

Vergaderen

Vergaderen in een professionele zakelijke omgeving. Er is altijd gratis WiFi en er zijn beamers, whiteboards en flip-overs in huis.

Flexwerken

Als je je niet wilt vastleggen op een locatie en je geen spullen hebt die je om je heen wilt hebben. Huur dan een flexibele werkplek per uur, per dag, per week of per maand.

Grand Cafe

Het Grand Cafe is van maandag tot vrijdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Je kunt er terecht voor een kopje cappuccino, lunch, borrel en diner. Lunchen in een vergaderzaal? Speciale wensen? Er is heel veel mogelijk.

Facility Point Arnhem 

Meander 251
6825 MC Arnhem
Gelderland
Nederland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on xing
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Geef een reactie